İtopya Bilgisayar İtopya İntel Arc A770 16GB Ekran Kartını İade Almıyor

19 Mayıs 2024 18:00

İtopya internet sayfası üzerinden Intel Arc A770 16GB ekran kartı aldım. Kutu içeriğinde vs. Bir sıkıntı yoktu. Parçayı montajladım ve teste soktum. Oyunlarda ve FPS değerlerinde bir sıkıntı yok lakin ciddi anlamda coil Whine sıkıntısı var. Ekran kartı masaüstünde boştayken vram clock hızları sürek 2100 civarında oyun çalıştırır gibi çalıştırıyor ve bu da sürekli ısı yapıyor sabit 50 derece altına düşmüyor. Ekranım 1920x1080 60Hz. Bu nedenlerden dolayı iade istedim. İade şartlarına komple uyuyor. İade istiyorum diye içine not bırakmama rağmen ekran kartını servise göndermişler. Servisin numarasını istedim. Daha sonra servisi aradım, sağ olsunlar çok olumlu ve yeterli cevaplar verdiler lakin ekran kartı yurt dışına intel servisine gitmiş. Ve bu işlemler site üzerinden de gözükmüyor. İptal taleplerine giriyorum herhangi bir bilgi veya iade süreci gözükmüyor, hiçbir şey gözükmüyor. Yav bu iş bu kadar zor olmamalı. Ekran kartını beğenmedim 14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkım olmasına rağmen iade almıyorlar. İtopya'nın yapacağı iş bu kadar işte. Daha sonra internette bir gezindim ki bayağı şikayet var İtopya için. Bir çok yayıncıya sponsor bu firma. Ama bu kadar şartları yerinde olmasına rağmen geçiştirmeleri ve işlemi geciktirmeleri, sürüncemeye almaları kalitesini gösteriyor. Yazıklar olsun

20 Mayıs 2024 11:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 23:16
Şule sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Sattığı Ürünlerinin Arkasında Durmuyor

30 Temmuz 2023 14:30

31 Temmuz 2023 10:14
Seren sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar'dan Aldığım Hazır Sistemde Sürekli Ekran Kartı Sorunu Yaşıyorum

09 Ekim 2023 15:21
Koray sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 20:29