Arızalı Ürün Ve Uzayan İade Süreci Mağduriyeti

24 Kasım 2024 19:39

Arızalı ürün yüzünden uzun iade süreci mağduriyeti
Online olarak her yerden ayrı ayrı olarak kasa topladım. Allah'a şükür hiçbir parça sorunlu çıkmadı, ancak İtopya'dan aldığım Rampage sıvı soğutucu 360mm C17 ürün arızalı geldi. Geri gönderdim, 20 gün bunun sonucunu bekleyip PC'mi kullanamayacak olmak çok saçma. İade alıp servis ile kendiniz halledemez misiniz? Yenisini gönderseniz, 20 gün bilgisayarı bu sebepten kullanamamak çok saçma, iş yapamıyorum. İki video ekledim. Pompa gücünü kesince huzura kavuşuyorsun, çalıştığında odada sesten durulmuyor.

25 Kasım 2024 09:53 (Şikayetten 14 saat sonra)
25 Kasım 2024 09:57

Anladım ancak şöyle de bir durum var ürün kargo firmasında darbe almış ve tutanak da tutturmuştum iade gönderdiğim kutu içerisinde bu tutanakta mevcut şimdi servis-İtopya-kargo bu üçleme arasında hanginizde problem olduğu anlaşılana kadar ben neden mağdur oluyorum herkes parasını aldı ancak mağdur olan sadece benim?

25 Kasım 2024 20:14

İade kargo elinize ulaştı teslim edildi olarak gözüküyor kargodan sorguladığımda sitenizde görüntüleyemiyorum

27 Kasım 2024 17:30

3 gün oldu hala daha iade ürün için kayıt bile açmamışlar ilgi alaka 0 her yerden ulaşmaya çalışıyorum Instagram iletişim formları burası ancak hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorsunuz iletişim numarasından sadece ulaşıp beklemenizi rica ediyoruz demelerini dinleyip kapatıyorsun

01 Aralık 2024 11:29

Henüz çözüm adına bir gelişme yok

04 Ocak 2024 04:04
İtopya Bilgisayar Sattığı Ürünün Arkasında Durmama
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Bilgisayar Arızalı Çıktı, Servis Sorunu Çözmüyor

01 Ağustos 2025 14:42
sifir-alinan-bilgisayar-arizali-cikti-servis-sorunu-cozmuyor-3.jpg
sifir-alinan-bilgisayar-arizali-cikti-servis-sorunu-cozmuyor-2.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 20:13
İtopya Bilgisayar Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Parça