İtimat Fırın Elektrik Sorunu

13 Mart 2024 12:13

İtirazım, henüz garanti kapsamındaki fırınımın aldığım günden beri yeterli ısıyı vermediği ve pişirmediği yönündedir. 'Düzelir' diye bekledim ancak düzelme olmadı. Servise verdim. Gebze'de bulunan servis, iki hafta sonra bizim arayıp sorduğumuzda, 'elektriksel sorun' diyerek 900 TL talep etti. Benden 20 daireli binada elektrik sorunu sadece benim fırını mı etkiledi? Ayrıca, binada hiçbir elektrik sorunu da yok. Kısacası, beni mağdur edip saçma sapan bir bahane buldular. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

16 Mart 2024 17:23

Ürünle ilgili sorunumu servis üstlenmedi serviste çalışan bir bey çok kaba ve yalana varan üslubuyla ürünü ne olursa olsun Garanti kapsamında yapmayacağını kim gelirse kim ararsa yetkililer de gelse de yapılacak dese bile yapmayacağını söyleyip geri yolladı çok saygısız davrandı tek suçum hakkımı aramak bunu kabul etmedi yani ücretli yapılsa yapacaktı bn garantisi var deyip hakkımı aradım suçlu oldum fabrika yapılacak fırın garanti kapsamında dedi fakat servis yetkilileride dinlemedi buna hakkı yok bu nasıl bir iş anlayışı nasıl bir tavır yinede hakkımı arayacağım sonuna kadar bu böyle bilinsin

13 Mart 2024 13:13

İtimat fırın ısınma sorunu yaşadığım için servise başvurdum haftalar sonra aradığımda elektriksel sorun var garanti kapsamındaki fırınım aldığım günden beri pişirmiyor yeterli ısıyı vermiyor düzelir dedim ama düzelmedi servise verdim Gebze'de bulunan servis iki hafta sonra bizim defalarca aramızdan sonra 900 TL istiyor benden kabul etmiyorum elektrik sorunu birtek benim fırın etkilendi ayrıca binada hiçbir zaman bu sorun yok lütfen ilgilenin

Şura
24 Eylül 2024 23:15
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
22 Mart 2025 11:47
"Teşekkürler"
Bosch Fırın Servisinde Saygısız Tavır Ve Haksız Ücret Talebi
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
15 Şubat 2024 13:42