İstyatur Dubai Turu Hep Yalan Dolan.

04 Mart 2024 21:12

Klavyeden aldığımız 23 Ocak'ta başlayan Dubai turumuz bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Turumuz Salı günü uçağa binerek Çarşamba sabahı Abu Dhabi'ye indiğimiz an başladı ve hiçbir şekilde dinlenemeden, uykusuz bir halde Abu Dhabi'yi gezmek zorunda kaldık. Akşam otele giriş yapıp, üstümüzü değiştirdikten sonra yine dinlenemeden gezmeye devam ettik. Uçaktan indikten sonra karanlıkta görebildiğimiz kadarıyla yerleri otobüsten gördük. Sabah AVM'de aşırı pahalı bir kahvaltı yapmak zorunda kaldık. Türk parası ile 1000 TL ödedik ve orada vaktimizin büyük bir kısmını geçirdik. Bu kahvaltıyı aslında sizin sağlamanız gerekiyordu. Sonrasında cami turumuz ve ardından Abu Dhabi'nin önemli yerlerini gezmeye başladık. Cami güzeldi ama diğer yerlerde bir AVM'ye götürüldük ve Ferrari Show'un giriş kapısını gördük. AVM'de çok zaman harcadık ve bu ekstra olarak geçiyordu. Rehbere ikonları gezeceğimizi söylediğimde 'İşte ikonlar bunlar' diyerek dalga geçti. İlk gün sadece camiyi görebildik, başka bir şey yoktu ve biz buna ekstra para ödedik. Akşam ise 'yemekli ışıklı fıskiye gösterisi' diye sattığınız ekstraya, bir sokak üstündeki Türk restoranında yemek yiyip halka açık ve ücretsiz olan bir gösteriyi izledik. Ben bir Adana kebaba 65 euro verdim. Akşam pazarı gezme fırsatımız olmadı ve ertesi gün 30 dakika içinde aceleyle birkaç şey alıp ayrıldık. Bu sırada kredi kartımdan fazladan para çekildiğini fark edemedim ve rehbere bunu ifade ettiğimde ilgilenmedi. Sonrasında yine bir AVM'ye gittik ve orada neredeyse 3 saatimizi harcadık. Ben bir ülkeyi görmeye gitmişim ve sürekli AVM'lere sokuluyorum. O zamanlarda Dubai Marina'yı veya Bluewaters Adası'nı görebilirdim. Sonrasında Safari turu vardı ve sürekli beklemekle geçti. Arkadaşlarımız daha ucuza ve daha güzel bir Safari turu yapmışlar. Ertesi gün artık dayanamayıp, başka bir ekstra almadan kendimiz taksi tutarak planlanan yerlere gittik. Ben Dubai'ye AVM gezmeye mi gitmişim? Zaman yönetimi, rehberler, güvenilirlik çok kötüydü. Ücretsiz gösteriyi bize ekstra olarak sattılar. 3 gece 4 gün olarak yazılan, hatta 5 gün olarak bitirilmesi gereken bir programda sadece 2 gece ve iki kahvaltı aldık. Bu nasıl bir 5 günlük programdır? Klavye Tur adı altında bizi mağdur ettiğinizi düşünüyorum.

profile profile profile
05 Mart 2024 00:19

İstyatur'dan aldığımız diye yazdım neden klavyeden diye yazılmış?!

08 Mart 2024 12:25

Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar işte bu yüzden tatil sepetinden almak istediğim benelüx Paris turunu İstyaturun düzenlediğini görünce vazgeçtim (yorumları gördüm zaten kanım dondu resmen insanlar paralarıyla rezil olmuşlar) kendi düzenleyen başka bir tur şirketinden aldım. İstyatur gerçekten pişmanlık.

Mehtap
Mehtap

Bir istyatur mağduru daha. Asla bir çözüm yapılmıyor. Yıllardır aynı.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Ets Dubai Turu: Hayal Kırıklığı Ve Rehber Sorunları

30 Kasım 2024 17:38
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

İstyatur Dubai Turu Hayal Kırıklığı

16 Şubat 2024 01:19