İstikbal Yatak Müşteri Hizmetleri Şikayetim

İstikbal Yatak Müşteri Hizmetleri Şikayetim
08 Şubat 2024 14:35

Saygısız İstikbal müşteri hizmetleri 0212 2969561 numarasını arayarak ametist Therapy Plus yatak pedimi değiştirmek istediğimi belirttim. Sabah saatlerinden itibaren defalarca aramama rağmen, ametist terapi yatak pedinin olmadığını, ancak muadili bir ürünün olduğunu ve fiyatının 5000 ile 8000 TL arasında olduğunu ifade ettiler.

Bu rakamı anlamadığımı ilettiğimde, çünkü bir yatak fiyatının 10.000 TL olduğunu ve sadece yatak pedini değiştirmek istediğimi söyledim. Ancak müşteri hizmetlerinden 'işinize geliyorsa' şeklinde bir yanıt alarak telefonun yüzüme kapatıldığını üzülerek belirtmek isterim.

İstikbal müşteri hizmetlerindeki bu tutum karşısında çok rahatsız oldum ve konuştuğum ilk kişinin erkek olduğunu belirtmek isterim.

08 Şubat 2024 14:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

06 Mart 2024 17:27

Enes sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 04:50
İstikbal Bağcılar Şubesinin Müşteri Ye Bir Çöp Muamelesi Göstermesi.

23 Mayıs 2025 13:15

20 Haziran 2023 23:30
Salih sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatakta Erken Çökme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

02 Temmuz 2025 15:51