11 Aralık 2023 23:179.023

Şubat ayında İstikbal retro koltuk takımı aldık, Ankara/Sincan mağazasında online üzerinden sipariş oluşturuldu ve Mart ayında koltuklar geldi, kurulumu gerçekleşti. Fakat koltuklar mağazada durduğu gibi durmuyor, oturma yeri öne doğru meyilli ve insan rahat oturamıyor.
Üçlü koltukların oturulan minderleri aşağı doğru çok kavisli ve orantısız. Oturulan alan çok dar kalıyor ve bu kavis son derece konforsuz hatta rahatsız edici. Koltuğa oturup rahat etmeniz mümkün değil. Mağazada denediğimiz ürün böyle değildi.
Ayrıca koltuklar yıllardır kullanılmış gibi ve fotoğraflarda görüleceği üzere kirli görünüyor. Eskimiş, yıpranmış bir görüntüsü var. 30.000 TL verip bu durumu yaşamak çok üzücü.
Yine kumaşın keten olduğu söylenmişti, fakat keten değil kumaşı. Teslim aldıktan sonra hemen müşteri hizmetlerini aradık. İki kez kayıt oluşturuldu ama üstünkörü inceleme yapılıp üründe bir sorun olmadığı belirtildi.
İstikbal bizim için hayal kırıklığı oldu, iade istiyoruz.
Aksi takdirde gerekli yasal yollara başvurulacağını tarafınıza bildiririz.

11 Aralık 2023 23:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Aralık 2023 16:14

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Merve
15 Aralık 2023 16:16

Üretimsel bir hata olmadığını belirtmek için aradılar. Hiçbir çözüm ya da incelemek için ekip gönderimi sunulmadı. Yasal yollarla hakkımı arayacağım. İstikbal pişmanlıktır.

Yorumlar(5)

20 Aralık 2025 18:27

Bende de aynısı var ne oldu acaba

11 Eylül 2024 23:02

Bende aynı sorunu yaşıyorum bu hafta arayacağım İstikbal'i sonuç çıkmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

17 Şubat 2024 00:24

Merhabalar sorununuz çözüldü mü acaba?

30 Mayıs 2024 13:546.248

2023 Şubat ayında İstikbal retro koltuk takımı aldık, Ankara/Sincan mağazasında online üzerinden sipariş oluşturuldu ve ...

İstikbal Koltuklarda Çökme ve Deformasyon, Çözüm Sunulmadı

17 Ekim 2025 03:373.475

Yaklaşık bir yıl önce İstanbul Şirinevler’deki İstikbal mağazasından iki adet 3’lü koltuk takımı aldım. Kısa bir süre so...

1 Yorum

İstikbal Retro Koltuk Takimi Rahatsızlığı

8 Temmuz 2024 14:25956

İstikbal'den aldığım retro modeli koltuklar kesinlikle mağazadakiyle aynı değil. Orada yumuşak ve rahattı, buna istinade...

1 Destek

Cihat
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal OturmaGrubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal MitraKumaş Sıkıntısı!

Ferhat