Sinem sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Koltuk Takımı: Sorunlar Bitmek Bilmiyor

21 Ekim 2024 10:19

Merhabalar, 17.08.2024 Tarihinde İstikbal 500 evler mağazasından Aysa koltuk takımı aldık. Fakat aldığımızdan beri binbir problem yaşadık. En son çıkan olsun en iyisi olsun dedik ama aldığımıza pişman olduk. Gelmesi bir buçuk ayı buldu. Bekledik adamlar geldi. kurdu. Fabrikasyon hatası ile ürün yolladılar. Kurumunun ardından aynı gün olmasına rağmen geri alın dedik anında almadılar. Servisçiler gelecek alacak dediler. Onların gelmesi bir hafta oldu. Geldiler aldılar. Geri gelmesi de yine zaman aldı. 19.10.2024 tekrar gönderdiler ama yine hatalı ürün göndermişler. Alay eder gibi koltuğu salonun ortasında bırakıp demonte şekilde sorunlu olan kolu alıp bir haftaya yine geliriz deyip gittiler. Mağaza ile iletişime giremiyoruz mağaza müdürü N**** bey satmak için bin takla attı ama bu sorunları söylemek için bir türlü ulaşamadık her aradığımızda müsait değil kendisi denildi. Muhatabımız sadece depodaki sorumlu oldu. Oda olabilir. Böyle şeyler deyip önemsemiyor, kalite kontrolcü arkadaşımızın hatası deyip örtüyor, bu ilk hata değil 3 oldu. Sonuç olarak, 3 ay bir koltuk için rezil olduk. İşten izin alıp eve geliyoruz her seferinde ama yine sorunlar bitmedi. #İstikbal

21 Ekim 2024 10:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Ekim 2024 10:36

Ayrıca Çocuğumun doğum gününü yaşlı hasta annemi kabul edemedim salonun bir köşesi boş bir şekilde duruyor bu mağduriyetimizin ivedilikle giderilmesi için geri dönüş yapmanızı bekliyorum

22 Ekim 2024 15:22

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

22 Ekim 2024 15:31

Gerekli bilgi bu hafta kolu gönderiyoruz mu? Komik duruma düştük inanın koltuktan iyice soğuduk başta sırt (yatak olan koltuk) bölgesinde fabrikasyon hatası ile geldi ikincisinde kol sıkıntılı (açıklamaları kalite kontrolcünün hatası oldu ) yarın gelecek inşallah bakalım bu sefer ne sıkıntı çıkacak. Kol istikbalde koltuk parça parça yerde serili bir şekilde kolu bekliyor. Çözüm çözüldü gibi gösterip kapatmaya çalışmayın)

24 Ekim 2024 16:45

Dün kol geldi fakat en baştaki hata oldu koltukta yine deformayson var gelen çalışanlarda teyit etti eve fabrikasyon hatası var dediler yazı yazdılar. Yok resmen dalga geçiliyor bizle başka bir açıklaması yok hikayenin başına döndük nu koltuk 3 keredir fabrikasyon hatası ile geliyor. İstikbal pişmanlıktır. 100 bin TL'ye yakın para çöp oldu zehir ettiler bize hani our böyle şetler dedikçe Tüketici Hakları'na gitmedik ama bu işin sonu görülmüyor bile. Tüketici Hakları'na başvuracağız...

29 Mayıs 2025 15:08
İstikbal'den Aldığım Yatak Odası Takımı Sorunları Bitmiyor!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 14:26
İstikbal Mobilya'dan Aldığım Ürünler Teslim Edilmedi Ve Kusurlu Geldi
Kader sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 15:50
Kamil sonuçtan memnun