Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 04:35

İstikbalden aldığım Serra yatak odası takımı bugün teslim edildi. Fakat nakliyeden ötürü gardrobun alt taban komple hasarlı soyulmuş ezilmiş olarak geldi kurulum yapılacakken elemen hasar büyük kurulumu yapamam dedi. Mağazayı aradım mağaza müdürüne takımı değişimini talep ettim fakat kabul etmedi gelen elemanla görüştürdüm mağaza müdürü alt hasarlı parçayı alıp çık dedi kendimiz temin edeceğiz dedi parçayı. Ben ayıplı kategorisine giren bu takımı kabul etmiyorum. İstikbal gibi büyük bir firmanın mağazayla iletişime geçip mağduriyetini gidermelerini talep ediyorum. Dışarıdan temin edilen bir parçayı kabul etmiyorum değişim hakkım olduğunu biliyorum. Giderilmez ise üzgün olarak söylüyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Su an gardrobun ambalajı açıldı diğer lerini açtır ma dim. Şu an alt taban yok mağaza elemana alıp götürmesini söyledi

11 Ocak 2024 15:17

Yatak odası takımın sorunlarını giderirsiniz diye buradaki şikayetimi silmiştim. Tüketici Hakem Heyeti şikayetimden vazgeçmemiş TİM... Tüketici Hakem Heyeti'ne yalan bilgi veriyorsunuz vazgeçmiştim diye. Yatak oda takımın bütün sorunları öyle çe duruyor servis bekliyorum 20, gündür hala gelen yok. Ben sıfır ürün aldım teşhir veya başka bir şey değil ürün geldi komple hasarlı arızalı. Tüketici Hakem Heyeti'ne tekrar gidip itirazı yapacağım. Ayıplı olarak gelen takımın yatak baza hariç değişimini talep ediyorum... Böyle büyük firmadan bu hareket tavırlar çok şaşırtıcı ne yardımcı oldunuz ne de değişime yanaşmıyorsunuz Tüketici Hakem Heyeti'ne bizzat gidip derdimi anlatacağım

1704975033414.screenshot-2024-01-09-15-12-01-918-comandroidchrome.jpg
1704975032114.screenshot-2024-01-09-15-11-56-364-comandroidchrome.jpg
1704975031094.screenshot-2024-01-09-15-11-50-887-comandroidchrome.jpg
1704975029811.screenshot-2024-01-09-15-11-42-822-comandroidchrome.jpg
1704975028215.screenshot-2024-01-09-15-11-38-045-comandroidchrome.jpg
1704975027672.screenshot-2024-01-09-15-11-26-045-comandroidchrome.jpg
11 Ocak 2024 15:08

Sorunlarımı giderirsiniz diye buradan yazdıklarımı silmiştim belki insafa gelir yatak oda daki sıkıntıların hepsini giderirsiniz diye. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuş tüm oradaki başvurudan vazgeçmemiş TİM. Tüketici Hakem Heyeti'ne savunma olarak vazgeçtiğimi söylemişsiniz söylüyorum size arızaları bildirdiğimden beri tek bir servis gönderdiniz mi sanki teşhir ürün almışım her tarafında defo her tarafında arıza organizer mandalları yok çıkıyor yerinde iki komodin içi lekeli ayna kapağı zaten sorunluydu hiçbir şekilde şikayetimden vazgeçmiş değilim. Benimle konuştuğumuzda vazgeçmediği mi söylemiştim size Tüketici Hakem Heyeti'ne yalan beyan veriyorsunuz bu bir suçtur. Eksiklerim giderilsin diye buradan silmiştim fakat hiçbir gelişme olmadı tekrar gidip şikayetimi delilleriyle bildireceğim. Eski yazılarımızda tekrar yüklüyorum

istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-6.jpg
istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-5.jpg
istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-4.jpg
istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-3.jpg
istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-2.jpg
istikbal-hasarli-ayipli-yatak-odasi-takimi-1.jpg
22 Aralık 2023 04:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

22 Aralık 2023 17:30
İstikbal Hasarlı Ayıplı Yatak Odası Takimi

İstikbal gibi büyük bir firma ayıplı ürün getirdi bu video ve resimlerle sabit. Alt taban parçası şu anda evde yok. Ben bu şekilde bu ürünü kabul etmiyorum onarılma arıza giderilme parça deyişimi istemiyorum. Bu haklar bana verilmiş çünkü bu şekil devam edilirse ödeme yapmayacağım ürünler hala kurulmamış evde bekliyor gelip ürünlerinizi almanızı istiyorum. Tüketici nin haklarını hiçe sayan İstikbal dost grup bayi gerekli yerlere şikayetimi yapacağım böyle bir firma olduğunuzu bilsem kesinlikle alışveriş yapmazdım... İstikbal gibi büyük firmanın kendine yakışanı yapmasını talep ediyorum

22 Aralık 2023 19:57

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Bana verilen bir hakkı kullandırtmadınız. Ne kadar sürerse sürsün sonucu bekleyeceğim... İstikbal gibi bir markaya yakışmadı mağaza müdürüyle ağız birliği yapmışlar resmen insanlıktan halden anlayın daha önce ünite almıştım istikbalde parça deyişimi olduğu için. 4 defa değişim yapıldı Özge kiraz ünite almıştım. Bir turlu gelen ürün ve evdeki ürün uyum sağlaması her seferinde farklı sorunlar çıktı bu sebeple parça deyişimi istemeyip komple değişim hakkım değil mi... Ayıplı hasarlı ürün geldi. O sebeple Alel acele parçayı evden aldırttılar... Mağaza müdürü olan Aytekin bey istese çözülür bu sorun. Allah sizi ıslah etsin öyle bir inada bindirmiş ki sizi Allah'a havale ediyorum her şey para kazanç değildir...

22 Aralık 2023 23:52
İstikbal Hasarlı Ayıplı Yatak Odası Takimi

Henüz talebime karşılık olumlu bir cevap alamadım bugün çocuklardan dolayı kitlediğim yatak odasına girdim aynayı inceledim orada da mağazadakinden farklı ürün yine bir sorunu daha fark ettim resimde göstereceğim gibi aynaları bir taraftan bir tarafa eşit yapıştırmamışlar aynanın kenar kısmı bir tarafın bayağı acıklı bir tarafında hiç açıklık yok. Bu aynanın çerçevenin içinde böyle küçük durma simi gerek mağazada gördüm öyle değildi komple ayna çerçevenin içinde gömülüydü. Lütfen bir birimizi yıpratmayalım bir sorunu çözemedim bir sorununu daha fark ettim. Resimleriyle paylaşıyorum... Sorunlu kısmına ayrık yazdım. Sorunsuz kısmına normal yazdım aynanın

23 Aralık 2023 01:16
İstikbal Hasarlı Ayıplı Yatak Odası Takimi

Bakın Serra yatak odası takımında üretim hatası olduğunu da fark ettim. Ayna kısmı bir taraf çerçeveye tam olmuşken bir tarafı boşluk ayrık mağazada baktığım ürün böyle değildi kesinlikle ayna sorunlu yapıştırılmış.

23 Aralık 2023 13:18

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

23 Aralık 2023 16:00

Bilgi aktarımı yapılmadı yalan beyanat yazıp durmayın... Aranmadım bile ben bu Takımı. Yatak baza hariç değişimini istiyorum toplamda 88. Bin tl ödeme yapacağım yatak baza ayrı aldım taksitli aldım ürünüm değiştirilmeye ne kadar hiçbir şekilde ödeme yapmayacağım parçanın alıp götürüldüğü kurulum yapılmadı gi video resimlerle sabit... Aynaları da resimde attığım gibi sorunlu tüketicinize değer verseydiniz zaten bu şekil tavır sergilemez diniz. Çoluk çocuğumun rızkından kesip ödeme yapacağız yazık günah değil az para değil markanıza güvendim ürünlerin arkasında durur diye tercih ettim. Yoksa aynı kalite yarı fiyatında alabilirdim

24 Aralık 2023 16:16
İstikbal Hasarlı Ayıplı Yatak Odası Takimi

Sevgili İstikbal ailesi bugün mağaza gittim iki ayna kapağın resimlerini gösterdim tamam sorunlu servis çağırın dediler. Mağazadaki ürünün resimlerini de çektim şimdi paylaşacağım size söylüyorum alt taban değişim şimdi iki ayna sıfır aldığım kurulumu dahi olmayan bir takımın parça deyişimi ni kabul etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti başvurumu şimdilik durdurdum... 40 bin kredi kartlı taksit. 48 bin elden senet yaptığım ürünün deyişimi kabul edilmez ise hiçbir şekilde ödeme yapmayacağım... Elimdeki deliller ile Hakem Heyeti'ne bizzat gidip başvurumu yaparım... Süreç uzamasın sıkıntıyı ben yaşayacağım için son kez yazıyorum çünkü eski dolapları falan evden çıkarttığım için şu an her yer her yerde... Lütfen tüketicinize mağdur etmeyin yatak baza hariç yatak odası takımın değişimini kabul edin... Bir sorun olsa yine kabul edecektim iki ayna kapağı da sorunlu mağazadaki ürün sorunsuzdu resimlerini paylaşıyorum

24 Aralık 2023 16:54
İstikbal Hasarlı Ayıplı Yatak Odası Takimi

Ayıplı ürün değişim hakkım var alt taban hasarlı evden alındı yenisi siparişle gelecek dendi... İki ayna mağazadaki ile aynı olmadığı resimlerle sabit

10 Ocak 2024 01:20

Bugün İstikbal tarafından arandım ve pike takımı hediye göndereceklerini söylüyorlar. Ne için hediye dedim moral içinmiş ben şikayetimden vazgeçmiş değilim Hakem Heyeti sonucunu bekliyorum... Hatalı ayıplı ürün değişim iade hakkım olmasına rağmen kullan dirt ma diniz. Az para vermedik taban ezik geldi on gün o şekil bekle rezil lik çek. Ayna kapak yerine oturmamış hem de ayrık mağazadaki ile alakası yok. Makyaj aynası organizer bölümü mandalları yok çekmece çıkıyor yerinden. İki komodin iç kısmında iki leke. Bir komodin çekmece yerinden oynuyor ikisini arası on santim ayrık... Bir dolap kapağın kulpu fabrikasyon hatalı delikli demir kulptan bahsediyorum... İki haftadır servisin gelmesini ve şikayetlerini söylemek istiyorum gelen giden yok. Hakkımı helal etmiyorum yazık günah insanları mağdur ediyorsunuz

İstikbal Mağazasındaki Hayal Kırıklığı

01 Kasım 2024 23:12
İstikbal Mağazasındaki Hayal Kırıklığı
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
21 Ekim 2024 15:15