Gökçenur sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 17:45

İstikbal kalitesine güvenip kuzey cephede olan odaya 2 adet kanepe aldık. Kanepenin yastıklarında gözle görülür bir doku farkı var fakat model diye düşünerek müdahale etmedik zaman geçtikçe kanepede bir kızarıklık oluşmaya başladı. Perde kapalı olarak kullandığımız halde teknik destek almak istediğimizde sonuç olarak bize güneş kaynaklı olduğu iletildi 10 senedir aynı yerde kanepe kullandık fakat hiçbir sorun yaşamadık 6 ayda istikbalden aldığımız gri kanepe kırmızı oldu. Gelip tekrar kontrol etmelerini istedik. Kumaş farkından olabileceği için fakat tekrar kayıt oluşturamadıklarını ilettiler. Para alarak değiştirebileceklerini belirttiler. Kusurlu ürün satıp para alarak değiştiriyorlar kaliteli sandık fakat müşteri hizmetleri ve İstikbal kalitesi güven vermiyor ve çözüm sağlamıyor.

25 Eylül 2023 17:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)

27 Eylül 2023 17:28

04 Ocak 2024 12:11

24 Mayıs 2024 17:30

İlknur
16 Mart 2025 11:50
İstikbal Kanepe Takımında Hızla Renk Solması Sorunu
Gülperi sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Kanepe Yay Bozulması

Gülperi
01 Mart 2024 14:07
İstikbal Kanepe Yay Bozulması
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Koltukta Renk Solması Ve Yetersiz Servis Yaklaşımı

01 Mayıs 2025 14:48