İBB Yurtlar Nakillerin Belirsizliği

02 Eylül 2024 13:13

İBB Bayrampaşa kız öğrenci yurdunda 1.5 senedir kalmaktayım. Okulum Ataşehir'de bulunmakta ve bu sene içinde staja başlayacağım. Yol neredeyse 2 saat sürüyor. Sadece gidebilmem için. İBB Maltepe ve Kadıköy için nakil oluşturdum, hâlâ bir ses çıkmadı. Nakillerle alakalı kimse net bir şey söylemiyor ama bir kişilik yerin olduğunu düşünüyorum. Trafik ve yol yorgunluğu okulumu kötü etkiliyor. Nakillerle alakalı net bir şey söylenip yardımcı olunmasını istiyorum. Okuluma yakın bir yurt varken İBB'nin Bayrampaşa'dan gidip gelmem akıl alır iş değil maalesef. İBB'nin yardımcı olmasını istiyorum. Hemşirelik okuyorum, dönem içi stajlarımın hepsi Anadolu yakasında, çok erken saatlerde orada olmam lazım. Vize ve final zamanları da aynı şekilde çok zorluk açıyor. Günde 4-5 saatimi yola veriyorum ve geç kalıyorum.

03 Eylül 2024 09:56 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Nakil Talebim Dikkate Alınmıyor, Ulaşım Zorluğu Akademik Hayatımı Olumsuz Etkiliyor

12 Temmuz 13:10

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yurt Nakil Sürecinde Şeffaflık Ve Adil Yerleştirme Talebi

27 Ağustos 17:49

İBB Yurtlarında Artık Kalınmaz