İBB Yurt Kura Sorunu

10 Eylül 2024 06:37

Öncelikle İBB'ye yurt hizmeti için teşekkür ediyorum fakat aktif olarak yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum. Yurtta 2 yıldır kalıyorum. İlk yerleşirken odam ve yatağım kura sistemi ile belirlendi ve gayet adaletli bir sistemdi. 2 sene sonrasında tekrardan kura çekmemiz istendi ve dolayısıyla ben ve yurttaki diğer arkadaşlarım çoktan uyum ve düzen kurduğumuz odalarımızdan ve arkadaşlık ilişkilerini pekiştirdiğimiz oda arkadaşlarımızdan ayrılmak durumunda kalıyoruz. Yeni bir odaya alışıp düzen kurmanın ve yeni bir insana alışmanın hem sosyal hem de mental olarak zorlayıcı olduğu aşikardır. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu arkadaşı ile aynı odada devam etmek isterken bu isteğimiz göz önünde bulundurulmuyor. Üstelik tanınan bir arkadaş ile aynı odada barınmak öğrencileri yormadığı gibi aynı zamanda odada çıkabilecek anlaşmazlık ve benzeri sıkıntıları en aza indirgediğinden yönetimin de yararına olacaktır. Bu yüzden istediğimiz arkadaşımız ile aynı odaya çıkma hakkının öğrencilere verilmesini talep ediyorum.

10 Eylül 2024 09:53 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62539989452 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-62539989452 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB Yurtları Oda Değişikliği Programı

07 Eylül 2024 14:02

İBB Yurtları Kura Sistemi Zorunluluğu

31 Ağustos 2024 11:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 21:25

31 Ağustos 2024 13:23