İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi / Kort Kiralama

İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi / Kort Kiralama
24 Ocak 2024 14:488.806

İBB Maltepe sahil spor tesislerinden uzun süredir kapalı tenis kortu seansı kiralamak istiyorum.

Aldığım bilgi seansların 72 saat öncesinden açıldığı. Bu doğrultuda başka hiçbir işim yokmuşçasına saat başı alarmlar kurarak randevu almaya çalıştım. Ama ne hikmetse tam sat başlarında sistem yavaşlayıp sayfayı yenileme süresi uzuyor. Sayfa kendini yenilendiğinde ise 2 seçenek ile karşılaşıyorum.

1. Sepete ekle seçeneği, büyük bir hevesle bu sefer oldu deyip sepete ekle butonunu tıklıyorum ama ekrana gelen uyarı başkasının sepetinde olduğu. Tamam benden daha hızlı davrandı aldı diyorum.

2. Karşılaştığım ise başkasının rezervasyonu, bende sistem kendini yenileyip sayfa açtığı anda nasıl oluyor da başka biri sepetine eklemiş üstüne bir de satın alma işlemini gerçekleştirmiş oluyor.

Ekran görüntüleri de ektedir.

Var mıdır bu durumun bir açıklaması.

Bakılıyor mu kimler kiralama işlemi yapıyor devamlı aynı kullanıcılar mı yoksa?

Şikayetimi yazabildiğim söyleyebildiğim her yerde paylaşacağım ve sonucunu bekleyeceğim.

1 Destek
24 Ocak 2024 15:39 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59374584233 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

2 Şubat 2024 13:42

Tarafıma konu ile alakalı hala bir dönüş yapılmamıştır.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İbb Spor Tesisleri Seans Problemi

Damla
2 Eylül 2024 21:224.592

İBB Florya spor tesislerinden uzun süredir kapalı tenis kortu seansı kiralamak istiyorum. Aldığım bilgi seansların 72 s...

1 Destek

İBB Güzelce Kortunda Kötü Muamele

Derya
23 Nisan 2024 17:321.984

İBB Güzelce Tenis Kortundan 23/04/2024 tarihi saat 16.00'da 1. Korta bir arkadaşım rezervasyon yaptırmıştı. Ancak o saat...

Maltepe İBB Spor Tesisleri Tenis Dersi

Harun
22 Ekim 2023 20:316.530

İBB Maltepe sahili spor tesisinde tenis için 12 kredilik ücretli seans üyeliği aldım 5 6 gündür seanslar çıkar çıkmaz si...

1 Yorum

Teyfik Aydeniz Aynı Anda Aynı Salonda İki Ayrı Branş Eğitimi Olamaz!

Teyfik Aydeniz AynıAnda Aynı Salonda İki Ayrı Branş Eğitimi Olamaz!

Bayram
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kartal Sahil Parklar Spor Alanları Leş Gibi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Kartal Sahil Parklar Spor Alanları Leş Gibi!

Murat

Öne ÇıkanKonular