İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Faturası Çok Fazla

18 Temmuz 2024 17:34

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ su ve kanalizasyon idaresi geçen ay 30 günlük okurken, bu ay 40 günden fazla geçmiş olarak okumuş ve bu da bize yüksek fatura olarak yansıtılmıştır.

Geçen ay 350 TL gibi fatura öderken bu ay ise 907 TL tutar faturaya yansıtılmış. Ayrıca atık su bedeli 408.88 kuruş olarak yansıtılmış. Kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu ne, insanları artık belediyeler zor durumda bırakmaya başladı.

Zaten yeterince zamlardan bunaldık, bu kadarı çok fazla. Ben bir emekli olarak nasıl geçineceğim? Hırsızlık mı yapalım? Resmen insanları oraya itiyorsunuz.

18 Temmuz 2024 17:11

İstanbul büyükşehir Belediyesi geçen ay 300 TL gelen su faturam bu ay 907 TL olarak gelmiştir sır İSKİ görevlilerin faturayı 30 günlük okuması gerekirken 40 günden fazla geçmiş olarak okuyunca aşıma uğramış olarak yuks k fatura kesilmiştir ayrica408.88 kuruş atık su bedeli yansıtılmıştır bundan sonra kavgalara doldurup bahçeye atmak gerekiyor sanırım zaten bizler emekli olarak hayatımız çok zor ßimdide belediyeler üzerimizden para kazanmak istiyor bir siz kalmıştınız milleti sömürmeyen sizde halkın üzerinden almaya başladınız biz ne yapalım şimdi herkes hırsızlık mi yapsın istiyorsunuz yeter artık haksız olan faturamın incelemesini talep ediyorum

Ek
19 Temmuz 2024 09:34 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61618005760 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

İSKİ Yüksek Su Faturası Şoku

02 Ağustos 2024 15:30
İSKİ Yüksek Su Faturası Şoku
Arda sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 11:36
İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Su Faturası İtiraz

01 Ağustos 2024 16:16
İBB İSKİ Fatura Şoku!
Oya sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Gecikmeli Sayaç Okuma Nedeniyle Fatura Yüksekliği Ve Atık Su Bed.

01 Ağustos 2024 14:58
İSKİ Gecikmeli Sayaç Okuma Nedeniyle Fatura Yüksekliği Ve Atık Su Bed.
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 00:17
İBB İSKİ Fatura Şoku