Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye Programının Sistem Hatası Başvuru Süresini Kaçırmamız

13 Kasım 2023 12:48

Merhaba,
'Sen Oku Diye' programı kapsamında kız kardeşim için destek başvurusu yaptık. Her yıl aldığımız bir destekti; ancak bu sefer başvuru yaptığımızda 3 Kasım'da 'programa uygun bulunamadınız' şeklinde bir uyarı aldık. Oysaki tüm koşulları sağlıyorduk ve son başvuru tarihi 6 Kasım olmasına rağmen, biz 3 Kasım'da başvurduk. İlgili yerleri aradığımda (Alo 153), 'Başvurunuzu aldık. Bizden kaynaklı bir hata ise, başvuru süresiyle ilgili sıkıntınız olmaz, başvurunuz alınır.' denildi. Bugün gelen 13 Kasım'daki cevap ise şu şekilde: Burada neden başvurumun uygun olmadığı veya problemimizi karşılayacak bir cevap gelmedi. Engelli öğrenciye kırtasiye desteği verip sorunu çözmeden 'süre bitmiştir' şeklinde cevap vermek çok acınası bir durumdur. CİMER'e de yazacağım. Büyükşehir belediyesinin her zamanki gibi yaptığı anlamsız ve saçma işlerden biri. Sorunumuzu çözün!
1-58853531003 numaralı başvurunuzla ilgili Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile yapılan görüşme neticesinde alınan bilgi şu şekildedir: Başvurunuz incelenmiş olup, 'Sen Oku Diye' eğitim desteğine başvuru süreci tamamlanmıştır. Yeni başvuru alınamamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

13 Kasım 2023 13:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58913876648 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yasemin
Yasemin
22 Kasım 2023 17:58

Tarafıma yaptığınız dönüş sonuç odaklı olmamakla birlikte standart kati cevaplar verdiniz, ben başvuru süresi içerisinde zaten başvuru yapmak istiyorum fakat sisteminiz başvuru almıyorken ben bu süre zarfında bakın böyle sistem hatanız var demişken yazılı bildirimde tarafınıza başvurmuşken siz sonuçlandırana kadar başvuru süresi bittiyse burda benim ne suçum var, sistem hatası ihmali eksikliği olan sizlersiniz insanlık halinden hele ki engelli bir vatandaşın mağduriyetinde kesinlikle yardımcı olmadınız 16 Milyon için çalışmıyorsunuz teşekkür ederim

Zehra sonuçtan memnun

24 Ekim 2025 16:33
"Geri dönüş için teşekkür ederim"

27 Kasım 2023 00:14

01 Kasım 2023 17:25

21 Kasım 2023 08:32
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Özel Eğitim Öğrencisi İçin Kırtasiye Yardımı Başvurusu Sistem Hatasıyla Reddediliyor

25 Eylül 2025 06:16

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri