Kamil sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Parkları Tuvalet Sorunları

23 Ağustos 2023 18:13

Aşağıda dile getirilen sorun Maltepe sahil Orhangazi şehir parkı için de geçerli. Akşam saat 10 dan sonra parka halkın gelmesi serbest ise -ki serbest- otoparkı kullananlar gece 10:00 dan sonra ücret ödemeye devam ediyorsa -ki ediyor- 24 saat esasına dayalı otopark işletiyorsanız WC lerin de 24 saat esasıyla işletilmesi zaruri insani bir ihtiyaçtır. Büfeyi kapatabilirsiniz işletip işletmemek sizin kararınız ama WC leri kapatamazsınız. İnsanları çözümsüz bıraktığınızda ortaya koyacakları kişisel çözümleri daha büyük sorunlar ortaya çıkaracaktır. İşin bu boyutunu da düşünmeniz gerekirdi.

-----

Bakırköy sahil parkında bulunan tuvaletlerin aksam 10 da kapanması bu kadar insani sıkıntıya düşürmesi. Akla mantığa uymayan şehir yönetilmesi demek parkları halk için acıyorsunuz tuvalet yapıyorsunuz ve saatlik ac kapa yapıyorsunuz. İsletme acar gibi 24 saat açık olması gereken wcler maalesef böyle düşüncesiz yönetilme ile maalesef halkı sıkıntıya sokuyor. Çocuk olsa o tuvaletlerin 24 saat bu parklarda açık olması gerektiğini düşünür. Neyse yorumlar Bakırköy parkına gelip açık WC bulamayanlar da sesini duyurur inşallah. Şikayetlerini dile getirir.

24 Ağustos 2023 08:59 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58035680941 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Kamil
Kamil
05 Eylül 2023 19:37

Çözüm merkezi mevcut durum için saatleri ne şekilde düzenlediklerini belirtmekten başka çözüm sunmadı maalesef. Şöyle ki; personelin ulaşım saatleri ve parkın lokasyonuna göre bölgenin yoğunluğu (yani talep/ihtiyaç) a göre belirlendiği ve 08:00 - 23:00 saatleri arasında hizmet verildiği belirtildi. Öncelikle bu durum zaten mevcut uygulamadır. Ama halk olarak bizim talebimiz zaten bu uygulamanın yetersiz olduğu yönündedir. En azından popülasyonun yüksek olduğu ve gece geç saatlere kadar faal olan parklardaki tuvalet ihtiyacı için insanların çözümsüz bırakılmaması gerekmektedir. İkinci bir konu ise otopark görevlileri 24 saat esasına göre çalışıyor ve aynı şekilde ulaşım problemi otopark çalışanları için de geçerlidir. Otopark çalışanlarının ulaşım sorununa nasıl çözüm sunulduysa temizlik görevlilerinin de ulaşım sorunu aynı şekilde çözülebilir. Üstelik gece vardiya yapan otopark personeli gibi temizlik personeli de 23:00 ve 07:00 saatlerinde çalışırsa zaten ulaşım problemi kalmıyor. İşe geliş ve gidiş saatlerinde İBB toplu ulaşım sağlamaktadır. En azından konuyu gündeme alıp değerlendirileceğinin söylenmesi çözüm için bir adım atılmasına sebep olacakken mevcut uygulamanın açıklanması maalesef çözümsüzlük sunuyor. Saygılarımla.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhangazi Şehir Parkı’nda Sürekli Çamur Sorunu Ve İlgisiz Yönetim Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

27 Ağustos 2025 05:26
orhangazi-sehir-parkinda-surekli-camur-sorunu-ve-ilgisiz-yonetim-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg

01 Eylül 2023 23:30

18 Nisan 2024 18:26