Melis sonuçtan çok memnun

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metrobüs Şoför Şikayet

28 Mayıs 2024 17:21

28 Mayıs 2024 tarihinde Altunizade durağından Beylikdüzü yönüne bindiğimiz 34 fjg 763 0-5085 numaralı metrobüs şoförü İncirli durağında kapının önünde bebek arabasıyla inme hazırlığında olmamıza rağmen kapıları saniyeler içinde kapattı. Seslenmeme rağmen durakta durmasına rağmen açmadı. Mecburen bebekle bir sonraki durakta indik. İndikten sonra dışarıdan şoför mahalline seslendim duymazlıktan geldi. Tekrar metrobüs bekledik tekrar o kalabalığa girdik. Şoförün uyarılmasını özellikle bebek arabasıyla seyahat eden annelere daha özenli davranılmasını rica ederim. Bahçelievler durağında indiğim saat 16:00 civarı

29 Mayıs 2024 13:51 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60737664398 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

24 Ağustos 2023 17:42

24 Eylül 2023 20:33
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saygısız Otobüs Şoförü
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saygısız Otobüs Şoförü

25 Ocak 2024 08:30
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sürücü Dikkatsizliği Ve Cana Mal Olma
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sürücü Dikkatsizliği Ve Cana Mal Olma

26 Ağustos 2024 15:52
Serap sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kolumun Metrobüs Kapısına Sıkıştığını Duyduğu Halde Yola Devam Etmesi.

08 Temmuz 2024 20:34

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri