İstanbul Altın Rafinerisi Fiziki Teslimatın Oluşturduğu Zarar

12 Haziran 2023 10:2739.804

Devlete destek olalım dedik altınımızı teslim ettik. Fiziki alabileceğimizi belirttiler ancak.
Fiziki teslimat yapılıyor ama büyük bir zarara uğrayacağınızı bilin. Örnek vermek gerekirse 125 gr Altınını fiziki olarak almak istersen senin altınını sana teslim etmek için 19 bin ücret çıkarıyor. Size daha mantıklısını söyleyeyim bankadan yıllık 500-1000 arası kasa kiralayın oradan fiziki alin.

12 Haziran 2023 10:19
Eki aç

Sözleşme

13 Haziran 2023 16:16

Siz anlamamak ta neden ısrar ediyorsunuz. Yazdıklarımı kavrayamıyorsunuz. Ben kendi altınımı teslim almak istediğimde fiziki teslim ücreti adı altında neden 8700 zarar edeyim. Banka normal kuyumcudan 50-75 TL aşağı alıyor.  Sadece fiziki teslimatın ücretsiz olduğu izlenimi verirseniz verir. Siz neyi anlamıyorsunuz telefonda bana anlatılmış olduğuz, benim zarar etmediğim anlamına mı geliyor.

13 Haziran 2023 16:17

Ya da bana ücretsiz şekilde altınlarımı teslim edeceksiniz.

5 Eylül 2023 13:05 (Şikayetten 2 ay sonra)

Muhammet Bey iletmiş olduğunuz telefon numarasından sızı defalaerca aradık, çözüme ulaşmak adına yazmıs olduğunuz beyanınız gerceği yansıtmamakla birlikte numaralarımızın engellenmiş oldugumu gorduk. kısaca bahsetmek gerekırse ; altınlaranız anlasmalı oldugunuz bankadadır. sistemımız sadece altınlarınızı banka altın hesabınıza aktarmak ıcın kurulan bır sıstemdır.. Bankanızla ıletısıme gecmenızı rica ederız.. Derya;

Türkan
Türkan
19 Şubat 2024 14:06

Altınınızı alıyor. İşletiyor. Bir de üstüne para istemeleri. Bu ne bicim uyanıklık. Bende bir ara böyle sizin gibi düşünmüştüm. Şikayetinizle ilgili sonuç alabildiniz mi?

İARPlatform Fiziki Teslim Fiyatları

Akın

Altınınızı Fiziki olarak teslim almak isterseniz 1gr altın için adn noktasına; 156.91 TL, kargo için 208.18 TL ödeme yap...

1 Destek

Darphane Emağaza 17 Gram Altın Komisyon Alıyor!

Murat
16 Şubat 2024 17:243.633

Devlet kurumu tarafından yanıltıldığımı düşünüyorum. Darphaneden fiziki altın almak istedim. Yatırım danışmanının yanlış...