01 Ocak 2024 17:58

08 AY 022 plakalı aracımın İSPARK abonelik işlemini Ağustos 2023 tarihi itibarıyla Esenler Havalimanı katlı otoparkında başlattım ve yurt dışı hizmet akdim için Türkiye'den ayrıldım. Abonelik ücretleri her ay düzenli olarak kredi kartımdan otomatik olarak düşerken, sonrasında bilgim dışında ve herhangi bir bilgi tarafıma verilmeden aboneliğim iptal edilmiş. 01/01/2024 tarihinde ailemden bir kişi aracı çalıştırmak için gittiğinde bu durumu otopark görevlisinden öğrendik ve 4.800 TL'lik bir aylık ödeme tarafımıza yansıtıldığı söylenmiştir. İSPARK Genel Müdürlüğü tarafından uğradığımız mağduriyetin acil olarak giderilmesi gerekmektedir.

profile profile
03 Ocak 2024 15:56

08a**2 plakalı aracımın aboneliğini Ağustos 2023 tarihinde Esenler havaalanı Mahallesi katlı otoparkında gerçekleştirdim ve sonrasında yurt dışı hizmet akdim için Türkiye den ayrıldım. Ödemelerin kredi kartından otomatik yapılması için talimatımı verdim ve çekim yapıldı. Daha sonrasında hesabımın müsait olması durumunda herhangi bir sebeple çekim yapılmamış. Abonelik iptali sonrasında tarafıma herhangi bir mail ya da arama ile bilgi verilmemiştir. Kasim ve aralık 2023 ayı içerisinde her gün günlük ücret işletilmiş ve bilgim olmamıştır. Ailemden bir kişi (oğlum ehliyete ve araç kullanımına haiz değil) aracı çalıştırmak için gittiğinde otopark görevlisi bir aydır aracın günlük park ücreti üzerinden değerlendirilerek toplam. 4800 TL ödeme yapılması gerektiğini söylemiştir. Aracımı otoparktan çıkaracak kimse yok. Şahsim hala yurt dışında çalışmaktayım. Ve aracım ağustos 2023 ayı itibariyle otoparktan çıkış yapmamıştır. Ve hala günlük ücret işletiliyor. Tekrar abonelik işlemlerimi online üzerinden yapmak durumunda kaldım ve zamlı olarak (1500 TL/aylık). İlgili mağduriyetimin giderilmesi abonelik işlemlerimi kaldığı yerden devam ettirilmesi için bilgi ve gereğini arz ederim. Tarafıma verilen cevap; Sözleşme üyelik esnasında apaçık belirtilmemektedir. Hiçbir sözleşme iptali yoktur ki müşterilere bilgisi verilmeksizin yapılsın. İbb nin verdiği cevapta tüm aksaliklar müşteriye mal edilmektedir. Buradan devletin ilgili kurumlarına başvurumu yapacağımı belirtiyorum.

Tuba
Tuba

Erdinç Bey merhaba yaşadığınız problemle ilgili bir gelişme oldu mu? Şu an aynısını ben yaşıyorum

Erdinc

Tuba hanım. İspark'tan yaklaşık 5 defa mail ile bilgilendirme aldım. Beni abone iptali öncesinde kısa mesajla uyardıklarını belirttiler. Fakat böyle bir SMS almadım.

04 Kasım 2023 09:56

Furkan