Hakan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 11:37

İşbir Yatak ‘ da rahatsızlık veren durum.
Merhaba. Lafı çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
2022 yılının 9. Ayında, Samsun İşbir mağazasından almış olduğum Vira model yatağınızda oluşan çöküntü nedeniyle servis başvurusunda bulundum. Gelen servis sorumlusu A** bey de, talebimizi haklı bularak, “değişim yapılması” notuyla (ekte belge mevcut) değerlendirdi.
Bunun üzerine ben de; daha önceden kendim ve diğer çocuğum için almış olduğum, (herhangi bir sorun yaşamadığım) Himera modeli ile değiştirmek istediğimi ilettim. Çünkü, yaklaşık 3-4 yıldır kullanmış olduğum bu model gayet rahat ve sorunsuz bir ürün olduğu için (tekrardan sorun yaşamamak adına), ben de aradaki (bugünkü fiyat aralığına göre) fiyat farkını ödemek kaydıyla, bu ürününüzle değiştirmek istediğimi ilettim. Mağaza ve de A** beyden gelen cevap karşısında, şaşkınım!. Ödemeyi, Vira yatağı aldığım fiyat ile, Himera modeli ise, bugünkü fiyat ile arasındaki farkı ödememi talep ettiler.
Daha önce hiçbir firmada görmediğim ve duymadığım, bu haksız durumun bir an önce düzeltilmesi ve İşbir Yatak markasına yakışır bir şekilde değişimin gerçekleşmesini bekliyorum. Teşekkürler…

21 Şubat 2024 11:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)
23 Şubat 2024 12:08

Geri dönüş ile ilgili hızlı bir şekilde aksiyon alınırsa, sevinirim…Bekliyorum…

27 Şubat 2024 23:15

Halihazırda, ne bir cevap yazan ne de arayıp soran!. Bu kadar uzun sürecek ne olabilir ki? Neden bu kadar beklediğimizi anlamıyorum. Bir an önce çözüm bulalım, istiyorum.

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Vira Yatakta Çökme Sorunu: Annem İçin Aldığımız Yatak Hayal Kırıklığı Yarattı

05 Aralık 2024 15:13
Adem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 00:14
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Garanti Vaadi Yerine Getirilmedi Çökme Sorunu Çözülmüyor

17 Eylül 2025 11:07
İşbir Yatak Garanti Vaadi Yerine Getirilmedi Çökme Sorunu Çözülmüyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak'tan Aldığım Yatakta Göçme Ve Servis Sorunu Yaşıyorum

05 Eylül 2025 18:52