Şerife sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:03

İşbir Ergo markasından 09.072023 de 120x200 ölçülerinde 2 tane baza, başlık ve yatak aldım. Çocuklarım yatsın saglıklı uyusun diye. Teslimat sorunu yaşadım. Yetmedi bazalarda sorun yaşadım. Bazalarda imalattan kaynaklı sorunlardan dolayı servis talebi bulundum aylarca uğradık. Bazalar sonunda değişti. Merkezden f**** hanım çok ilgilendi sağ olsun. Şimdi yine baza makas sorunları var kendiliğinden havaya kalktı yatak böyle normal olmayan bir dorun ile Kars karşıya kaldım. Suntalar vida yerleri çatlaklar var. Yaklaşık 15cm kadar bütün vida yerlerinde. Hem de 2 bazada var. Yatağında kenarları iplik yerleri atma oldu yatağın içi görünüyor bu şekilde servis bekliyoruz 5 mayısta servis oluşturduk. 20 Mayıs tekrar talep ettik. Bir kişi bile arayıp sormadı. Allah bilir ne zaman gelecekler İşbir tarafında sürekli bu şekilde mağdur oluyoruz. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini hatta iade talebinde bulunmak istiyorum. Paramın iadesini istiyorum. Aldığıma bin pişmanım. Ben İşbir markasına güvendiğim için tercih ettim. Lütfen çözüm üretmelerini istiyorum.

01 Haziran 2024 22:09

İşbir Yatak servis aramıyor ve gelmiyor birkaç gün sonra 1 ay olacak halen bir dönüş yok. İnşallah insanlar bu şikayetleri görünce aklını başına gelir de bizim düştüğümüz hataya düşmezler. Buraya 4 kez yazıyor. Bakıyorum ki herkes aynı konularda mağdur ve çaresiz kalmış. Garanti süresini doldurmak için uğraşamıyorlar galiba neyse bin pişmanım siz siz olun yorumları dikkate alın

27 Mayıs 2024 20:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)
30 Mayıs 2024 20:29

Bu şikayetimden sonra bir kişi bile bana ulaşmadı. Demek ki hakkımızı başka şekillerde aramamız gerekiyor. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. İşbir kocaman kurumsal bir firmasın satış sonrası hizmet kalitesi sıfır insanlar mağdur oluyor. Otomatik mesaj atmak ile olmuyor aldığınız ve kazandığınız para kolay kazanılmıyor. Lütfen işinizi layıkıyla yapın.

13 Aralık 2024 18:16

İşbir Yatak baza aldım 07/2023 120*200 ebatlarında 2 tane baza yatak başlık aldım. Ürün aylar sonra geldi. Bir sürü sorun yaşadık. Bazalar değişti. Yeni bazalar geldi. Şahane oldu. Dedik ama değişene kadar neler yasadık. Aramalarım haddi hesabı yok bu arada merkezden F**** hanım çok yardımcı oldu. Hakkını yiyemem yeni ürünler geldi. Bu sefer de yatakta atmalar dikiş yerleri derken bazalar kapanmadı servise ulaşmak büyük bir sorun uğraş dur. Servisten İ***** bey dedi ki kurban bayramından sonra gelip yatak bazayı değiştirme sözü verdi. Yok halen aynı bekliyoruz. İnsaf edip dönerse iyi olur. Bu seri üretimleri hatalı kusurlu ben ilk gelen arkadaşlara anlatım bazaların ölçüsünün altının ölçüsü üstünü tutmuyor bunlar kusurlu ürünler ben artık yoruldum. Benim kızım fıtığı var 1.5 yıldır rahat yatamadı ben yatak baza başlığın bugünkü değerinden iade talebinde bulunurum. Olmaz ise tüketici hakeme başvuracağım. Bu kadar büyük bilindik bir marka bir bu kadar kötü kusurlu ürün ve servis ağı beni çok yordu. Ürünlerin video ekledim. Buyurun bakın.

Emra sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Çökme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyeti Hayal Kırıklığı

21 Kasım 2024 12:12
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 14:06

Abdurrahim
24 Ekim 2023 22:14

27 Mart 2024 12:33
Emel sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 13:40
"Süreç oldukça uzundu fakat şikayet oluşturulduktan sonra aksiyon alınıp sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

İşbir Yatak Kategorileri