Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni İphone Modelinde Dokunmatik Sorunu

Serhat
21 Kasım 2024 01:44

1 hafta önce 16 Pro Max aldım ama büyük bir sorunum var, dokunmatiğinde problem yaşıyorum. Bazen basmıyor, bir şeye 3 kez basmak zorunda kalıyorum. Birçok kullanıcı da bu sorunu yaşıyor, umarım cihazlarda bir problem yoktur. Yazılımsaldır çünkü çok sinir bozucu, telefondan soğudum.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Sena
Sena

Soru çözüldü mü

Ugur

Deneyeceğim, teşekkür ederim bilgi için

Zehra
Zehra

Aynı şikayetleri bende yaşıyorum şu an bile yazarken o kadar zor yazıyorki klavyem telefonda bir kasma var uygulamalar arası geçişlerdede birkaç kez dokunduğumda algılıyor. 16 Pro max larda kronik bir hata olduğunu düşünüyorum. Apple'n buna acilen bir çözüm bulması gerekiyor...

Efe

Eski telefonu yeniye aktardıysan problem oluyor. Telefonun ayarlarını sıfırla düzeliyor

Yusuf
Yusuf

Allah seni inandırsın aynı problemleri yaşıyorum şansa dedim bir Google yazıp bakayım benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı diye varmış iade edeceğim

Efe

Eski telefonu yenisini aktardıysan sorun oluyor telefon ayarlarını sıfırla düzeliyor

Ugur

O kadar hak veriyorum ki size. 16 promax'i alalı 1 ay oldu olmadı aynı şikayetleri yaşıyorum. Face ID'im bir açıyorsa ikinciyi açmıyor. Uygulamalar arası geçişlerde problem yaşıyorum. Kamera açıp fotoğraf çektikten sonra ekranı kapatmak istediğimde donarak kapanıyor. 14 promax kullanıyordum, çok memnundum. Daha iyi bir telefon ve işlemcisi daha hızlı olması gerekirken resmen beni geriye attı. Apple destekte hiçbir problem olmadığını söylüyor fakat yaşayan benim. Gün içerisinde birini yanıma versinler yaşadığım zorlukları kendileri de görsün. Çok pişmanım o kadar para verip aldığımdan dolayı.

Ugur

O kadar hak veriyorum ki size. Alalı 1 ay oldu olmadı aynı şikayetleri yaşıyorum. Face ID'im bir açıyorsa ikinciyi açmıyor. Uygulamalar arası geçişlerde problem yaşıyorum. Kamera açıp fotoğraf çektikten sonra ekranı kapatmak istediğimde donarak kapanıyor. 14 Pro Max kullanıyordum, çok memnundum. Daha iyi bir telefon ve işlemcisi daha hızlı olması gerekirken resmen beni geriye attı. Apple destekte hiçbir problem olmadığını söylüyor fakat yaşayan benim. Gün içerisinde birini yanıma versinler yaşadığım zorlukları kendileri de görsün. Çok pişmanım o kadar para verip aldığımdan dolayı.

Efe

Telefonun ayarlarını sıfırla düzeliyor. 14 Pro maxi yeni telefona aktardığın için oluyor sorun.

Mesut
27 Kasım 2024 18:05
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
18 Ocak 2025 18:35