iPhone Telefonum Şarjda İken Patladı

Nihal
14 Ağustos 2023 17:34

Uzun yıllardır memnuniyetle kullanmakta olduğum iPhone 6 Plus telefonum şarj ettiğim esnada patladı ve küle dönüştü. Bu esnada evde yangın çıkabilir ya da telefon elimde olabilir. Ben yanabilirdim. İlk aldığımda da kronik yazılımsal sorun vardı telefonda ve teknik servis tarafından yenisi ile değiştirilmişti. Bana verilen yeni telefonda kusurlu ürün olacak ki bataryası hiç değişmemiş orijinal olması, şarj aletinin bile orijinal olmasına rağmen fişte iken patladı şu an hem tüm dosya ve videolarımın, geçmişime ait tüm bilgilerimin yok olmasının hem de telefonumun yok olmuş olmasının mağduriyetini yaşıyorum. Yetkili servise götürdüğümde iPhone 7 ve üzeri telefonlar için hizmet verdiklerini belirterek incelemeye almamışlardır ardından i-doctor servisine götürdüğümde ise incelemeye gönderilmiş ancak olumsuz geri dönüş olmuştur. Acil olarak mağduriyetimi giderecek çözüm istiyorum. Bu kadar güvenilir bir markada hem güvenlik sorunu hem de maddi kayıp yaşamam markaya olan bakış açımı zedelemiş ve etrafıma olumsuz geribildirimde bulunmama sebep olmuştur. Acil destek ve önerilerinizi bekliyorum. Çözüm istiyorum.

profile profile

Fatih
25 Temmuz 2023 20:20
iPhone Servislerinin Kalitesizliği Ve Her Durumu Normal Karşılamaları!

iPhone Şarj Adaptörü Patlaması

Başak