iPhone 20 Günlük Cihazım Arıza Yaptı Ve İade İsteği Mağdurum

iPhone 20 Günlük Cihazım Arıza Yaptı Ve İade İsteği Mağdurum
Gökhan
25 Mart 2023 02:20

26.02.2023 Tarihinde iPhone 14 Pro Max Aldım. Kutuyu açmadan denemeden aldım telefonu eve gittim açtım ürünü sıkıntı görmedim. Görüşmelerimi devamlı Kulaklık İle Yaptığım İçin fark etmemişim olabilirim 19.03.2023 tarihten akşam saatlerinde kulaklığımın şarjı bitikten sonra telefonun hoparlör ile konuştum karşının sesi geliyor ama benim sesim cızırtılı anlaşılmayacak derecede gittiğini fark ettim ahizede konulurken arada sırada orasında da sesin kesik kesik geldiğini gördüm. Belkide ürün ilk fabrikasyon bir hata vardı. Gaziantep Apple yetkili servisine götürmemi istediler Media Markt müşteri temsilcisi işlemlerimin daha hızlı ilerlemesi için biz gönderirsek 30 günü göze almanız gerekiyor deyince bende mecbur kalarak Apple yetkili servise götürdüm. Oradan çıkan sonuç. Yapılan kontrollerde alt hoparlör yerinin bozuk olduğu tespit edilip müşterimizin yeni aldığı için cihaza müdahaleyi kabul etmemiş ve seçilik haklarının kullanılmasını istiyor. Diye sonuç çıktı evrak ile birlikte Media Markt tekrar gittim başka bir müşteri temsilcisi bu evrak bizde geçmediğini bizim bunu Adana'ya bizim kendi servisimize göndermemiz gerektiğini muhtemelen değişim olacağını söyledi. Tabi Bu arada 2 gün daha geçti Apple'a verdikten sonra bende ürünün değişimini değil ücret iademi istediğimi talep ettim. Müşteri temsilcisi o biraz zor ama değişim olabilir diye belirtti. Yani 1 aylık cihaz dediğim gibi belkide ilk açıldığında arızalıydı bilememiş olabilirim. Media Markt bir arkadaş tavsiyesine girip ilk alışverişimde böyle bir sorun olması beni gerçekten üzdü ve şu an yedek bir telefon ile ibadete etmek zorunda mağduriyetimi yazıyorum. Verdiğimiz para yerden toplamadığımız para 1 aylık cihaz olmadan arızalandı ve iade talebini belirttim çok zoruma gidiyor gerçekten 1 ay bile kullanamadığım 15 20 günlük cihazımın 1 ayda öyle bekleyeceğim gerçekten çok mağdurum bir an önce çözümlenip ücret iademin kabul olmasını istiyorum. Yoksa da o telefonu kullanmada gözüm kalmadı göndermeseniz de olabilir. Teşekkür ederim

Cihazım 14 Pro max

Ali

Ayrıca telefonu Apple ın kendi sitesinden aldım ürünün arkasında durmuyor

Ali

Bu sorunu bende şu an da yaşıyorum 21 günlük telefonumda düşme veya çarpma darbe olmaması halinde hoparlör arızası verdi ahizeden sesim gitmiyordu Apple servise gönderdim onlarda Apple fabrikasına gönderdi ve hoparlörde hasar tespit edildi ve ücretli cihaz değişim önerdiler değişim bedeli 28190 TL redddettim şimdi de Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım ve mağdurum gerekirse Apple mahkemeye vereceğim.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

İos 17.6 Güncellemesi Sonrası SIM Kilidi Ve Acil Arama Sorunu

Zehra