iPhone 15 Şarj Kablosu 1 Ayda Çalışmaz Olma Sorunu

19 Şubat 2024 11:21

14.10.2023 tarihinde Gaziantep Forum Media Markt mağazasından satın aldığım iPhone 15'le ilgili yaşadığım sorun beni hayal kırıklığına uğrattı. Telefonun şarj kablosunun sadece 1 ay içerisinde nedensiz bir şekilde çalışmamaya başlaması ile Media Markt müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Herhangi bir Media Markt mağazasına başvurabileceğimi belirttiler. Aralık ayında Antalya Kipa AVM Media Markt Mağaza yetkililerine sorunumu aktarmak ve çözüm bulmak üzere fatura ve kutu içindeki şarj kablosunu götürdüm. Ancak, mağaza çalışanları telefonum ile şarj kablosunu incelenmesi için birlikte gönderebileceklerini belirttiler. Ben telefonumda sorun yaşamadığım için sadece şarj kablosunun incelenmesini ve gerekirse değiştirilmesini talep ettim. Ne yazık ki, bu talebim karşılık bulmadı ve sonuç alamadım.
Özellikle, bu kadar yüksek bir ücret ödeyerek satın aldığım ve büyük reklamları yapılan iPhone 15'imin sadece 1 ay içerisinde şarj kablosunun çalışmaması ve büyük tanıtımlarla iPhone satışını yapan Media Markt'ın bir çözüm sunamaması Apple ve Media Markt'a olan güvenimi sarsmış durumda. Yaşadığım mağduriyetimin giderilmesi için çözüm sürecinin daha etkin ve hızlı bir şekilde işlemesini umuyordum.

04 Ekim 2023 17:17

Gökmen
05 Ekim 2023 16:14
iPhone Gebze Center Media Markt Ayıplı Mal
iPhone Gebze Center Media Markt Ayıplı Mal
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
13 Mart 2025 19:00