04 Ekim 2023 06:51

iPhone 14 Pro max mor renk telefonumu kullanmaya başlayalı 10 ay falan oldu. Cihazımda kesinlikle darbe çizik yok üretim hatası olarak kasasında nokta nokta soyulmalar başladı. Apple desteğe bağlandım ve servis randevusu oluşturuldu ama ne yazık ki Apple üretim hatasını kabul etmeyip kasa garanti kapsamına girmiyor ücretli cihaz değişimi yaparız diyorlar. Bu cihaz 5 yıllık değil ki zaten yeni üretildi darbe çizikte yok ben mi yaptım nokta nokta boya atıyor Cihazda bariz üretim hatası var arkadaşımın 14 prosuna baktım o cihazda da soyulma başlamış neden kabul edip değişim yapmıyorsunuz. Markaya boşuna mı para veriyoruz.

Yorumlar (7)

Berke
Berke

İPhone 12'de de aynı sorun var. Aynı böyle nokta nokta kasa soyuluyor. Garantiye başvurmayı deneyeceğim mecbur.

Ali
Ali

Bu bende de var Dubai'den almıştım telefonumu, sanırım kılıf ile telefon arasına giden parçacıkların orada uzun süre kalması ile alakalı. Çok üzücü bir durum ama çaresi de yok. Daha kötü kullanan bir arkadaşım var onun kasasında böyle olmamış.

Oğuzhan
Oğuzhan

Abicim saka misin? Soyulma filan yok cihazda gözlük temizleme mendiliyle hafif bastırarak sil çıkıyor. Nem lekesi tarzı bir şey, temizlenmezse kalıcı oksitlenme olabilir mi tabii orasını bilemiyorum ama soyulma filan yok.

Akif

Öncelikle hitap şeklini bir düzelt abicim şaka mısın ne? Senin kadar aklımız yok mu gözlük mendiliyle silmiş :) ) cihaz servise gitti oradakiler bile soyulma evet ama yapabileceğimiz bir şey yok diyor çevremde ki 7 cihazda aynı problem var sen ne anlatıyorsun abicim gözlük beziyle kendi gözlerini sil tekrar bak

Sattınız mı cihazı yoksa kullanıyormusunuz değer kaybı bayağı oluştu cihazı çünkü

Merhaba bir çözüme kavuşabildiniz mi geri dönüş yaparsanız sevinirim

Akif

Maalesef mehmet bey kimse ilgilenmiyor

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
23 Aralık 2023 14:57

Fatih
02 Ağustos 2023 02:43
iPhone Arızalı Cihazı Sorun Yok Diyerek Hasar Vererek Teslim Etti!
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
28 Mart 2024 13:03