İphone 12'nin Hızla Azalan Pil Sağlığı Ve Garanti Sorunu

08 Kasım 2024 18:35

İPhone 12 128 GB pil sağlığı çok hızlı düşüyor. 8 ay önce aldığım iPhone'un şarj yüzdesi %89 a düştü. 8 ay içerisinde % 89a düşmesi imkansız. Her 3 günde bir pil yüzdesi düşüyor. Kullanımım neredeyse yok ağır bir uygulama yok Bununla ilgili incelemeye gönderdim benden kaynaklı olmadığı için ve garanti sürecim Devam ettiği için servise gönderdim telefon değişimini veya garantisi devam ettiği için ücretsiz pil değişimini talep ettim ama onaylanmadı cihazdan kaynaklı bir sorun olmadığı tespit edildi Eğer yardımcı olunmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıp bütün haklarımı kullanacağım. Onca verdiğimiz paraya yazık. Apple hiç yakışmıyor

Emre
Emre

Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum cihazım 2024 şubat ayının sonunda alındı şu anda pil sağlığım 88 ve hızla düşmeye devam ediyor ne yapsam bilmiyorum ve ben Media Markt çalışanlarının tavsiyesi üzerine iPhone 12 nin batarya Mah ı az olmasına rağmen telefon küçük olduğu için iPhone 11 den bile şarjı daha çok uzun süre gidiyor ve daha sağlıklı dedikleri için almıştım siz şu an ne yaptınız yazabilirmisiniz bende çaresizim. Garantim devam ediyor göndermeliyim bilmiyorum, Boşa zaman kaybı mı olur başka kullanabileceğim bir telefon yok öğrenciyim dişimden tırnağımdan biriktirerek aldım bu telefonu lütfen cevaplarmısınız nereye başvurdunuz

İrem

E devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun telefonunuzun ayıpsız mistiyle değişimini talep edin tekrar bakılmasını isteyin

Helin
27 Ağustos 2024 08:35

Beyzanur
10 Kasım 2024 16:15
İphone 12 Pil Sağlığı Hızla Düşüyor, Apple'a Yakışmıyor
İphone 12 Pil Sağlığı Hızla Düşüyor, Apple'a Yakışmıyor
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pil Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor

Muhammed