Apple İphone 15 256 GB Hücresel Veri Sorunu

Kerem
02 Mayıs 2024 16:19

24.11.2023 tarihinde almış olduğum Apple Türkiye garantili iPhone 15 256 GB telefonumu, 18.01.2024 tarihinde internetimin çok hızlı bir şekilde tükenmesi (yaklaşık 15 dakika içinde 18 GB internetim harcandı), şarjımın çok çabuk tükenmesi ve telefonumun aşırı ısınması şikayetleri ile iş yerime yakın olması sebebiyle Apple Store Bağdat Caddesi'ne randevu aldım. Yapılan incelemede telefonumun hücresel kısmında bir arıza tespit edildiği ve ekran hariç bütün parçaların değişiminin yapılacağı bildirildi. Gün içerisinde telefonumda değişim yapıldı ve tarafımdan telefon teslim alındı. Ancak aynı şikayetlerimin tekrarlanması sebebiyle 23.04.2024 tarihinde evime yakın olduğu için Apple Store Akasya mağazasına randevu aldım. Yapılan incelemelerde aynı sıkıntının tekrar ettiği ve aynı şekilde ekran hariç tüm parçaların değişmesi gerektiği söylendi. Ellerinde parça olmadığı için 26.04.2024 tarihinde Apple Store Akasya mağazasında ilgili parçaların değişimi yapıldı. Ancak kendilerinden rica etmeme rağmen not almadıkları için ekran koruyucu ve kamera koruyucularım çıkarılmış olarak telefon geri geldi. Bu koruyucuları 2.500 TL karşılığında tekrar yaptırdım. 28.05.2024 Pazar günü ekran hariç tüm parçaları değişen telefonumda tekrar aynı sıkıntıyı yaşadığımı fark ettim. Apple Store Akasya mağazasına tekrar randevu aldım. Benimle ilgilenen Apple Store çalışanı, telefonun ekran hariç tüm parçalarının iki kez değiştiğini, artık değişim yerine yazılımı sıfırlamanın faydalı olabileceğini belirtti. O gün yapılan yazılım yenilemesinden sonra sıkıntım maalesef aynı şekilde devam etmektedir. Hücresel veriyi açtığım anda hiçbir uygulama kullanmadığım halde internetim kendiliğinden harcanıyor, şarjım tükeniyor ve telefonumu kullanamıyorum. Bu sebeplerden dolayı Apple Türkiye'den iPhone 15 256 GB telefonun güncel bedelinin (62.999 TL), ekran ve kamera koruyucusu ücretinin (2.500 TL), 30 GB internet hakkımın kendiliğinden harcandığı için faturama ek olarak ödediğim ücretlerin (1.200 TL) tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

apple-iphone-15-256-gb-hucresel-veri-sorunu-2.pdf
apple-iphone-15-256-gb-hucresel-veri-sorunu-1.pdf

Eda sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 11:59
Kivanc sonuçtan hiç memnun değil

Kivanc
27 Haziran 2024 13:52
İPhone 15 Pil Ve Genel Performans Sorunu
İPhone 15 Pil Ve Genel Performans Sorunu
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 02:07
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurcan
29 Nisan 2025 11:54