Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Apple İphone 11 Kronik Sorunu Hoparlör

13 Haziran 2023 11:28

Apple servis hayal kırıklığına uğrattı, iPhone 11 alt ızgara hoparlörden bozuk ses geliyor, parça değişmesi lazım fakat temizleyip yaptık diyorlar düzelttikleri bir şey yok. Taktıkları tablette önce arıza veriyor. Parça sonra temizliyorlar düzeldi diyorlar. 2 sene kullandığım cihazdan saatlerce video film izlemişimdir 2 senede tozlanmayan cihaz haftada 1 tozlanmayla arıza veriyormuş kardeşim parça bozuk işte ya değiştir elinde yoksa yok de böyle saçmalık görmedim, eşimin iPhone sinden açıyoruz video film ses cızırtılı patlak çıkmıyor benim cihazımdan çıkıyor. Önce İstanbul Bağdat Caddesi sonra İstanbul Akasya sözde tamir ettikleri cihazı şimdi farklı bir noktasına götürsem yine tablete takınca arıza verecek temizledik düzeldi diyecekler düzelen bir şey yok sisteminin yanılma hata payı yok mu kardeşim ayıp mağdur edildim!

17 Haziran 2023 18:06

Şikayetim üzerine Apple destek ten E**** bey aradı sorunum konusunda haklı olduğumu istediğim takdirde Alt hoparlörün değişebileceğini fakat problemin alt taraftaki ses deliklerinin içten tıkalı olabilmesinden kaynaklı olabileceğini belirtti ve kasa değişim ya da oradaki filtre nin değişiminin mümkün olmadığını söyledi parçaya garanti veren Apple filtreye ya da kasaya garanti vermiyor bende bu durumun tam bir mağduriyet yarattığını belirttim, cihazı Apple akasyaya götürdüm sesi dinlediler bozuk olduğunu onayladı E**** bey. Fakat yapacak bir şey olmadığını belirtti, benim cihazımın alt hoparlör giriş kısmının fotoğrafını ve normal bir cihaz alt hoparlör girişinin fotoğrafını karşılaştırarak gösterdi benim cihazın çıkışı tıkalı görünmekteydi, çalışanı tenzih ederek yazıyorum yardımcı olmaya çalıştı gördüğüm kadarıyla. Apple dan cihaz alacak olursanız ve normal bir şekilde kullansanız bile tozlanmadan hoparlör delikleri tıkanıyorsa ve ses bozuk çıkıyorsa Apple destek sağlamıyor oradaki ufacık filtre cihazınızın bozuk kalmasını sağlıyor alacağınız her cihazı bu şekilde değerlendirin! Bu konuyu yurt dışındaki merkeze kadar ileteceğim elimden geleni yapacağım mağduriyetim var.

Şeyma
21 Mart 2024 12:44

Ahmet
19 Haziran 2023 15:37

Sedat
24 Kasım 2023 00:07

Furkan
28 Şubat 2024 11:08
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Apple Servisinde Hayal Kırıklığı: Orijinal Parça Talebim Karşılanmadı

Raşit