Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Apple I Phone 14 Pro Kronik Hatalı

Tolga
02 Mayıs 2024 01:16

Geçen sene mart ayında almış olduğum ı phone 14 Pro marka telefonumun kamerasında bir leke oluştu. Fotoğraf video çekerken kocaman ekranın ortasında. I phone yetkili servise gittiğimde bunun bir lazer çiziği olduğunu söylediler gece mekanlarına gittiysem eğer o sebeple olabileceğini söylediler. Yani bu kameraya herhangi bir mekanda kullanılan lazer aydınlatma temas ettiğinde kamerasını bozuyormuş anladığım kadarıyla. Bunu bir şekilde uğraşmamak için kabul ettim ve yeni kamera takılması için ödeme yaptım. Telefonu aldıktan sonra daha dikkatli kullanmama ve gece mekanlarında hiç çıkarmamış olmama rağmen kameramın 2-3 ve 9'a kadar olan merceklerinde yine lekeler olduğunu fark ettim. Telefonu aldığımdan beri kaçıncı kez bununla uğraşıyorum gerçekten sıkıldım. Ayrıca telefonun arka kısmında da lekeler var yani bunun kasası normalde mat olmalı ancak sıkıntısını bir türlü anlayamadım. Pil oranı aldığımın 1 ay sonrasından itibaren çok hızlı bir şekilde düşmeye başladı daha 1 senelik telefon 80 pil ömrü kaldı. Bu ı phone eskiden kaliteli ürünler satardı bunca para verdiğimize acımazdık. Telefona o kadar masraf yaptım ki o masraflarla yeni bir ı phone alırdım açıkçası. I phone yetkili servisine gitsem şimdi (özellikle Bodrum Oasis AVM) binbir bahane ile telefonu müşteri hatasına çıkaracaklar özellikle uğraşıyorlar çünkü bununla ilgili. I phone benim için bitmiştir. 100.000₺ye telefon satıyorlar ancak telefonu gece mekanlarında çıkartamıyorsunuz. Şu an kameranızın tüm merceklerini kameradan bir inceleyin derim bu kronik sıkıntı sizinde başınızı ağrıtmasın.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
28 Mart 2024 13:03
14 Pro Aldım Apple In Kendi Hatası Yüzünden Garanti Dışı Kaldım
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Max Kamera Sorunu Ve Garanti Kapsamı

26 Aralık 2024 12:49

Fatih
02 Ağustos 2023 02:43
iPhone Arızalı Cihazı Sorun Yok Diyerek Hasar Vererek Teslim Etti!
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
01 Kasım 2024 09:10
Apple Kamera Sorunu: Kullanıcı Hatası Mı, Bahane Mi?
Apple Kamera Sorunu: Kullanıcı Hatası Mı, Bahane Mi?