Intersport Basketbol Ayakkabısı Aldım Oğlumun Ayağını Yara Etti Değiştirmiyorlar!

29 Kasım 2024 15:43
Ercan
Ercan
28 Kasım 2024 19:36

Mall of mağazasından basketbol oynayan oğluma bir ayakkabı aldım fakat ayakkabı oğlumun ayağını yara etti bu çekmiş olduğum görüntü yaklaşık 10 günlük bende resimleri de var ayağını resmen kanattı yara etti gidip bu durumu izah ettiği halde bana yardımcı olmadılar incelemeye alacağız dediler bir hafta içinde de size geri dönüş sağlayacağız dedikleri halde bir hafta geçmesine rağmen bana yardımcı olmuyorlar ne ayakkabıyı da istiyorlar ne yenisini veriyorlar ya da başka bir ayakkabı vermiyorlar oğlumun ayağını yara ettiler yarı ettikleri gibi oğlum baskete de gidemiyor bizi çok mağdur ettiler. Eğer bu şikayetime de cevap verip bana yardımcı olmazlarsa CİMER'den tutun Hakem Heyeti'ne ve sosyal medyada her yerde şikayet edeceğim etmediğim yer kalmayacak

29 Kasım 2024 16:36 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İNTERSPORT Müşteri Hizmetleri

21 Nisan 23:20
Intersport'tan Tekrarlanan Beden Hatası ve Yanıltıcı Etiketleme
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Intersport ’tan İade Süreci Uzuyor Ve Para İadesi Gelmedi

20 Nisan 10:57
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Intersport Garanti Kapsamındaki Inter Sport Ayakkabılarda Tekrarlanan Deformasyon Ve Haksız Red

08 Nisan 12:58
intersport-garanti-kapsamindaki-inter-sport-ayakkabilarda-tekrarlanan-deformasyon-ve-haksiz-red-3.jpg
Şemsi sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 15:06