Haberim Olmaksızın Adıma İninal Hesabı Açılmış

08 Şubat 2024 17:39

Benden habersiz adıma İninal hesabı açılmış. Tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldım. Ne oldu bilmiyorum, ama haberim olmaksızın açılan İninal hesabı belli ki suçta kullanılmış. Bu kadar basit açılabilmesi insanları riske atıyor. Ben de İninal hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

08 Şubat 2024 18:25 (Şikayetten 45 dakika sonra)
08 Şubat 2024 18:49

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla. ininal Destek Ekibi.

08 Şubat 2024 20:26

İninal'den aranarak sadece konu hakkında benden bilgi talep edildi. Bana herhangi bir bilgi verilmedi. Ayrıca ben İninal müşterisi değilim. Ben İninal hesabı açmadım ve kullanmadım. Açık hat diye tabir edilen hatlardan olan bir hat ile kimlik bilgilerim kullanılarak adıma hesap açılmış. Şimdi de sanki bunların çözülmüş gibi gösterilerek " değerli müşterimiz " diye başlayan cümlelerle işin kolayına kaçıyorsunuz. Ne münasebet? Ben sizin müşteriniz olmadım hiçbir zaman, bunu anlayın lütfen.

Elif
Elif

Merhaba benimde basımda öyle bir şey var mahkemem olacak senin sonucun ne oldu

Meriç

Merhaba Elif, sonuç ne oldu bilgi paylaşır mısın?

Meriç

Lütfen bana ulaşır mısınız? [email protected]

09 Nisan 2025 00:32
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Haberim Olmadan Açılan Hesap Yüzünden Mağdur Oldum

29 Mayıs 2025 00:30