Emin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 11:00

19-25 Ağustos Ege turu öncesinde Mardin İmge Tur'u aradım. Evim Kızıltepe'dedir. Sizleri Kızıltepe VakıfBank'tan alacağız denildi. Gelirken ve giderken de beni Kızıltepe'de bırakmadılar, yol üzerinde şehir içi beklemekle geçti. Mardin'e pazar günü vardım. 14:30 gibi vardım. Belediye otobüsü çalışmıyordu. 3-4 gibi yolda kaldım. Özel halk dolmuşları da kısıtlı geliyordu. Çanta ve valiz var diye durmuyordu. Özel taksi tutmak zorunda kaldım.

Reklamlarında Kızıltepe kalkışı var diyor, beni oradan almadılar. İptal için aradım, paranız yanar dediler. İmge Tur'un ayarladığı otobüse biner binmez bozuk koltuklarla, soğuk hizmeti yok, sürekli sıcak su ve yetersiz içecek hizmeti vardı. Dönüş yolunda Siverek'ten geçtikten sonra otobüs bozuldu. Orada bir tadımız kaçtı zaten. İzmir'deki otel genel olarak iyiydi ama yemek az verildi. Marmaris'teki internar otel dinlenme yeri o kadar kötüydü ki yataklardaki yay insanın sırtına batıyordu, oda dolabı soğutmuyordu, soğuk suya hasrettik, lavabo sifonu bozuktu, yemeklerin bazıları önceki gün kalanları ısıtılmış olarak veriliyordu. Birçok açıdan sorunluydu.

Sorunları çözmede yetersiz ve eksik kaldılar. İmge Tur maalesef tamamen para odaklı bir tur şirketi haline gelmiş. Marmaris tekne turu için tüm çarşıda sorduğumuzda tekne turu ücreti 500 TL idi, herkesten 750 TL aldılar. Katılım zorunluydu, herkes mecbur kaldı. Nerede pahalı bir yer varsa orada duruyorlar. Kendi yemeklerini bedava getirmek İmge Tur'a para kazandırmaktır. Bazı alanlara sırf İmge Tur para kazandırmak için zeytinyağı fabrikası ve tekstil fabrikası gibi yerlere götürdüler, bu alanların tanıtımı olacaktı. Tamamen ticaret odaklıydı.

Koltuklarla ilgili sorunlarımız, turistik yerlerdeki serbest zaman kısıtlaması ve üslup konularındaki sorunları dile getirdikten sonra bazı arkadaşlar sürekli ötekileştirildi ve dışlandı maalesef. Tura dahil diye gösterilen listede hep ekstralarla devam ettik. Bir tur ücreti kadar yolda harcamak zorunda kalıyorsunuz. Sırf personelleri ve İmge Tur para kazansın diye çok pahalı şehir dışındaki lokantalarda yemek yemek zorunda kalıyorsunuz. Yediğiniz yemek o paralara değmez. 5 dakika şehir merkezi var.

Aşırı pahalı yerlere gidiliyor. İkram yazılmış ama soğuk su bile ikram edilmedi. Zaten bu sorunları en başta yaşayınca bütün hevesiniz kaçıyor. Şu unutulmamalıdır ki rahat etmesi gereken müşteri olması lazım ama maalesef müşteri memnuniyeti ikinci planda kalıyor. Tur güzel geçtiyse katılan arkadaşların enerjisiyle güzelleşti.

05 Ağustos 2024 13:41

Mitratur Mağduriyeti Araç Ve Personel Durumu

24 Haziran 2024 08:19
Selen sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 03:31
Asiye sonuçtan memnun