Selen sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 03:31

24'ünden 29'una dönüşlü olan Marmaris Pineta Club Hotel için saçma sapan bir kalkış gerçekleştirdiler. Akşam 10 dedikleri araç 11'de geldi ve üstelik servis geldi. Siyah, ne olduğu belirsiz, tamamen siyah filmli bir araçtı. Bize aktarma yapacağımızı, Tuzla'ya kadar bu araç ile gideceğimizi söyledi. Oradaki McDonald's'ta indirdiler ve araç buraya gelecek dediler. Aradan yarım saat geçtikten sonra lavaboya gideceğimizi, aracın ne zaman geleceğini söylediğimizde daha var demelerine rağmen biz 5 dakika içinde lavabodan çıktıktan sonra araçla bir anda gitmişlerdi. İki kız olarak bizi otobanın orada unuttular. Açıkçası sonrasında ek bir araç ile bizi aldırıp otobüse götürdüler. Yol boyunca hep birileri unutuldu, hep beklendi. Bir de hanımefendi size koltuk numarası veriyor. Koltuğunuza oturamıyorsunuz, erken gelen kapar mantığında ilerliyor. Boş bulduğun yere otur diyor. Gidiş yolumuz İstanbul'dan Marmaris'e 15 saat sürdü. Araç bozuldu, onu tamir edemediler. 2 saat sonra tamir ettiler. Araç hararet yaptı diye bize yalan söylediler. Dönüşte ise asla mola vermedi, kendi aklına göre, keyiflerine göre hareket ediyorlar. Lavabo ihtiyacımız var diyoruz. Cömert diye bir adam el hareketi yapıp 'hadi hadi' diye bizi yanından kovdu. Muavin değil, turun bir şeyi de değil, tur onunmuş gibi davranıp milletle uğraşıyor. Ve otelde şikayet etmemize rağmen hep bu şekilde devam etti. Her tura da geliyormuş, denk gelme bence. Saygı denilen bir kavram yok bunlarda. Asla bu tur ile arkadaşlar, kendinizi yollarda sürünüp mahvolmak istiyorsanız gidin.

31 Temmuz 2024 03:02

24'ünden 29'una dönüşlü olan Marmaris Pineta Club Hotel için uygunsuz bir kalkış gerçekleştirdiler. Akşam 10 dedikleri araç 11'de geldi ve üstelik servis geldi. Siyah, ne olduğu belirsiz, tamamen siyah filmli bir araçtı. Bize aktarma yapacağımızı ve Tuzla'ya kadar bu araç ile gideceğimizi söylediler. Oradaki McDonald's'ta indirdiler ve araç buraya gelecek dediler. Aradan yarım saat geçtikten sonra lavaboya gideceğimizi ve aracın ne zaman geleceğini sorduğumuzda daha var demelerine rağmen, biz 5 dakika içinde lavabodan çıktıktan sonra araçla bir anda gitmişlerdi. İki kız olarak bizi otobanın orada bıraktılar. Sonrasında ek bir araç ile bizi aldırıp otobüse götürdüler. Yol boyunca hep birileri unutuldu, hep beklendi. Bir de hanımefendi bize koltuk numarası veriyor. Koltuğumuza oturamıyoruz, erken gelen kapar mantığında ilerliyor. Boş bulduğun yere otur diyor. Gidiş yolumuz İstanbul'dan Marmaris'e 15 saat sürdü. Araç bozuldu, onu tamir edemediler. 2 saat sonra tamir ettiler. Araç hararet yaptı diye bizi bilgilendirdiler. Dönüşte ise asla mola vermedi, kendi keyiflerine göre hareket ediyorlar. Lavabo ihtiyacımız var diyoruz, c*** diye bir adam el hareketi yapıp 'hadi hadi' diye bizi yanından uzaklaştırdı. Muavin değil, turun bir şeyi de değil. Tur onunmuş gibi davranıp insanlarla uğraşıyor. Otelde de şikayet etmemize rağmen hep bu şekilde devam etti.

Ek

22 Nisan 2024 12:38

04 Eylül 2024 15:18
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
14 Nisan 2024 05:35

17 Nisan 2025 18:09
Hayal Kırıklığına Uğratan GAP Turu Deneyimi
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Crazy Tur İle Yaşadığımız Kötü Deneyim Ve Sorunlu Tur Organizasyonu

09 Haziran 2025 12:34