Zümra
18 Nisan 2024 21:57

IKEA Bodrum mağazasından 25.07.2023 tarihinde yapmış olduğum 712507231547237 sipariş numaralı alışverişimde almış olduğum Jattebo koltuklarımla ilgili 12.02.2024 tarihinde mail ile görsel ve yazılı olarak bildirdiğim sıkıntıdan ötürü birkaç arama sonucu eksper 15.03.2024 tarihinde evimize gelip koltuklarımıza bakmıştır. Bize sözlü olarak bildirdiğine göre Bodrum mağazasında bu ürün olmadığı için (biz Ankara mağazasında beğenip Bodrum mağazasından sipariş verdik) ürün hakkında fazla bilgisi olmaması ama bilgisi olmasa bile oluşan problemin kullanıcı hatasıyla değil, koltuk yaslanma yerinde bulunan iskelet malzemenin boyutsal yanlışlığı ile ilgili olduğunu ve ürünü değiştirip yenisini gönderseler bile aynı problemin tekrar yaşanacağını söylemiştir. En geç iki hafta içinde diğer şubelerle iletişime geçip raporu yazacağını ve sonraki işlemleri Bodrum mağazası ile halletmemiz gerektiğini belirtmiştir. Bir ay geçmesine rağmen ne rapor yazılmış ne de mağazadan dönüş yapılmıştır. Müşteri iletişim merkeziyle defalarca iletişime geçtim. Her seferinde aciliyeti bildirdik ve en acil işlemler listesine aldık denilmesine rağmen, hatta her seferinde 48 saat içinde dönüş sağlanacağı taahhüt edilmesine rağmen, hiçbir şekilde dönüş sağlanmamıştır. Bodrum mağazasının dönüş sağlamadığını, yetkili ana merkezle ya da bana yardımcı olacak başka biriyle iletişime geçmek istediğimi, şikayetçi olduğumu ve yasal yollara başvuracağımı söyledim. Ancak yardımcı olunmadı ve yasal yollara başvurabileceğim söylendi. IKEA tarafından satılan üründen dolayı yaşadığım mağduriyetten ötürü koltuklarımın bugünkü fiyatı üzerinden iadesini talep ediyorum. Almış olduğum koltuk IKEA'nın en pahalı koltuklarından biriydi. Aynı ürünle değişim sağlanamadığına ve fiyatı aynı şekilde iade edildiğinde en ucuz koltuklarından bile alamayacağıma göre, ürünlerin bugünkü fiyatından para iadesi talep ediyorum. 10 yıl garantili diye sattıkları koltukların 6 ayda geldiği durumu fotoğraflarla ekliyorum. Bütün yaslanma yerlerinin en üst tabakasındaki sünger arkaya doğru 3-4 cm kaymış durumdadır.

Faruk
Faruk

Aynı problem bizde de mevcut, daha 1 ay olmadı alalı 1,5 kişilik koltuğun dayanma yeri içeri esnedi. Bugün yenisi ile değişti lakin aynısı olacak gibi duruyor. Aynısı olur da komple iade edeceğim.

IKEA Kalite Beklentisi Karşılanmayan Koltuklar Ve İlgisiz Hizmet

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz

Serkan sonuçtan memnun

IKEA Müşteri Hizmetleri Ve Kalite Sorunu

Serkan
03 Aralık 2024 12:07
"IKEA muadil ürünü sevk ve montajını yaparak, hatalı ürünü aldı. Kendi marka ismine yakışır davrandığı için teşekkür ederim."
IKEA Müşteri Hizmetleri Ve Kalite Sorunu

IKEA Kategorileri