Nehir sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 12:25

2017 yılında IKEA'dan Hövag model 180x200 cm yaylı yatak satın aldım. Yatağın yanlarında boydan boya dümdüz olması gereken yerlerde ve ortasında çökmeler meydana geldi. İki kez ekspertiz çağırdım; ancak her seferinde 'IKEA bunu karşılamaz.' diyerek ayrıldılar. Ekspertiz, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamı önerdi. IKEA'nın bu yatağa 10 yıl yay garantisi vermesine rağmen neden yatağı değiştirmiyor? Bu nasıl bir kurumsallık anlayışıdır? Yatağın düzgün bir yeri kalmadı, her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum. Eğer şu anda bu yatak için bir işlem yapılmayacaksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve tüm yasal haklarımı kullanacağım.

22 Nisan 2024 22:31

2017 yılında IKEA'dan Hövag model 180x200 cm yaylı yatak satın aldım. Yatağın kenarlarında boydan boya ve yatak ortasında çökmeler meydana geldi. Ekspertiz çağırdım, sonrasında IKEA olumsuz dönüş yaptı. IKEA bu yatağa 25 yıl garanti vermesine rağmen neden yatağı değiştirmiyor? Yatağın düzgün bir yeri kalmadı, bırakın iki kişi uyumayı, tek kişi bile yatağa yatılmıyor, yatağın kenarlarında dışarı doğru eğim var, eğim yüzünden uyurken yataktan düşmekten korkuyoruz, uyuyamıyoruz bir de üstüne her sabah bel ağrısıyla kalkıyoruz. Resmen bir işkencedir bu, ne sebeple bu yatağı değiştirmiyorlar? Eğer en kısa sürede bu yatak için bir işlem yapılmayacaksa Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e başvuracağım ve tüm yasal haklarımı kullanacağım. Konu hakkında acilen IKEA Müşteri Hizmetleri tarafından aranmak istiyorum.

22 Nisan 2024 22:18

2017 yılında IKEA'dan Hövag model 180x200 cm yaylı yatak satın aldım. Yatağın kenarlarında boydan boya ve yatak ortasında çökmeler meydana geldi. Ekspertiz çağırdım, sonrasında IKEA olumsuz dönüş yaptı. IKEA'nın bu yatağa 25 yıl yay garantisi vermesine rağmen neden yatağı değiştirmiyor? Yatağın düzgün bir yeri kalmadı, her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum. Eğer şu anda bu yatak için bir işlem yapılmayacaksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve tüm yasal haklarımı kullanacağım.

17 Mart 2024 10:29

Hala aramadılar, bu nasıl bir kurumsal şirket?

25 Yıl Garantili Yatakta Çökme ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Ali
02 Ekim 2024 17:23
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
10 Ocak 2025 22:04
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Hövag Yatak Çökme

Kubilay
09 Şubat 2024 20:43

IKEA'dan Aldığım Hokkasen Model Paket Yaylı Yatağımın Çökme Sorunu

Seyda
11 Temmuz 2023 20:58
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

IKEA İade Politikası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Zeynep