Resul sonuçtan hiç memnun değil

Sayaç Sökümü Ve Kaçak Kullanım Bedeli Sorunu

Sayaç Sökümü Ve Kaçak Kullanım Bedeli Sorunu
Resul
22 Ekim 2024 15:10

Sayaç numaram 5001*********81. 14.07.2024 tarihinde sayacım aniden söküldü. 10.10.2024 tarihindeki faturam 4.714₺ olarak geldi. Ekstradan 374₺ sayaç söküm bedeli tarafıma yansıttılar. Neden yansıttınız dedim, sonuçta sayaç söküm işlemini siz yaptınız, ben istemedim dedim. Bana verdikleri cevap mühür zedelenmiş, onun ücreti. Neyse, daha fazla uğraşmamak adına sustum. Bugün ise 94.958₺ bir bedel geldi. Aradım, bu ne bedeli dedim. Bu sefer kaçak kullanım bedeli denildi. 18 aydır kullandığım M3 belli, ödediğim fatura belli, kaçak kullansam hiç düşüş olmaz mı faturamda diyorum. Dilekçe yazın deniliyor. 7. aydan sonra yeni sayaç takıldı, kullandığım M3 ile kaçak tespit edildi. Dediğiniz sayaçtaki M3 aynı değil mi, karşılaştırıp karar veremeyecek kadar tecrübesiz bir ekip misiniz ki? Neden bunca derdin, sorunun, yaşam sıkıntısının içinde bu tür işlerle uğraştırıyorsunuz ki? Lütfen ivedi bir şekilde düzeltir misiniz?

Aras

Nasıl sonuçlandı hocam iptal ettiler mi? Bana da aynini yaptılar Allah kat kat fazlasını çıkartır suçsuz yere can yakıyorlar

Ekrem

Hocam ben de aynı dertten üzüldüm dediğim gibi ve zedelenme durumu sökerken zedelemediğinin garantisi var mı diyorum cevap vermiyorlar bakarsanız birkaç şikayet altta benim şikayetim var ben işlemi yapan arkadaşı bile yakaladım ve ben o arkadaşı kafama yazdım ida binalarına gittim bulamadım illaki bir yerde denk geleceğim o arkadaşla ve ben hala yasal süreç yollarını arıyorum mahkeme yoluna gitmek gerekiyor bununla ilgili yaklaşık 14:15 avukatla görüştüm açık var sözleşmede açık olduğu için buradan bir şey yürütemezsiniz diyorlar madde tüm sorunları tüketiciye ekmiş durumda Yani üç çocuk büyütüyorum ev geçin indiriyorum kolay bir şey değil dedim benim için 1 TL bile haksızlıklar büyük para ve sonuna kadar kurcalayacağım hocam bakıyorum şikayetlere son zamanlarda bunu devamlı yapıyorlar herkes aynı şikayet var yani bunca zamanda olan bir şey değil yani gerekirse buradaki arkadaşa da tavsiyemdir bir gün orta yolda buluşup İBB veya İGDAŞ bina genel müdürlüğünün önünde Görüşme yapmak

Ekrem

Geçmiş olsun hocam aynı süreci bana yaşattılar bire bir hala bir çözüm yok her kanalı deniyorum mahkeme süreci sıkıntı çok avukatla görüştüm fena darlandım peşini bırakmayacağım

Resul

Abi 3 ay sonra İGDAŞ plastik mühür zedelenmiş deforme olmuş diyor 95.000 usulsüz kullanım yazıyor. Yahu gazımı zedeledik, başka bir şeyleri yaptıkta gazı kullandık. Dis alanda plastik mühür zedelenmiş. Bu kaos ortamında bu geçim sıkıntısında bu savaş kokan ortamda bu kadar basit bir durumdan ötürü insana bu fatura edilirmi Allah aşkına az mantıklı düşünelim yaw

İGDAŞ Kaçak Gaz Kullanım Suçlaması

İlknur
13 Eylül 2024 16:17

Sinan
06 Kasım 2024 15:43
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kaçak Kullanım Suçlaması Ve Sayaç Değişim Bedeli

12 Ekim 2024 22:34