İGDAŞ Kaçak Gaz Kullanım Suçlaması

13 Eylül 2024 16:17

18.09.2024 tarihinden 5001******54 numaralı sözleşme hesabıma ait kaçak gaz kullanım adı altında 14.560 TL'lik bir fatura kesilmiş. Kesilen fatura üzerindeki sayaç numarası ile kapımdaki sayaç numarası uyuşmamakla beraber haksız itham edilmekteyim. Her ay düzenli olarak ödenen meblağlara ilişkin neye istinaden bu ceza kesildi belli değil. Bu fatura ile ilgili gerekli düzeltmelerin yapılmasını rica ediyorum. Yapılan açıklamaya göre mühür olmamasından kaynaklı imiş. Ben mührün neresinde takılı olduğunu bile bilmezken, bugün tüm apartmana ait sayaçlara baktım ve değişen sayaçların hiçbirinde mühür göremedim. Değişim yapıldığında bu mühür demek ki takılmamış ama suçlu olarak tüketici ilan edilmiştir. Gerekli düzeltmelerin yapılması ile ilgili işlemlerin başlatılmasını rica ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Aras
Aras

Siz CİMER, Tüketici Hakem Heyeti ve kaymakamlık gibi yerlere başvuru yaptınız MK ne gibi aksiyon aldınız ve sonuç ne oldu ödediniz mi?

Kurtuluş
Kurtuluş

Bizde Esenyurt'ta oturuyoruz bize de 22.000 TL kaçak gaz cezası kesilmiş 8 yıldır aynı binada oturuyorum faturalarımı gününde ödedim nereden çıktı kaçak kullanımı anlamadık zaten aydan 150 civarı fatura geliyor yanlış yaşayan biriyim zaten bunun için itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem

İlknur

İtiraz ettik ama kılıfına her türlü uydurdular maalesef. Saat analiz sonuçlarını istedik göndermediler. Taksitlere bölük yardımcı oluyoruz dediler. Davada açılsa ödemek zorundasınız yoksa gazınız kesilir diye bor dönüş aldık maalesef. Hiçbir evrak yok hiçbir kağıt yok hiçbir analiz yok sadece telefonda konuştuğun kişiler var onlarda ödemeye mahkum bırakıyorlar

Gökhan
Gökhan

Aynı durum benimde başıma geldi nasıl sonuçlandı sizin durumunuz

İlknur

Merhaba, aynı durum bende de olmuş fatura ödemeye girdiğim de 15000 kusur meblağ çıktı. Önceki aylar 'da 20 30 TL ödediğim halde. Neye istinaden kesildiği belli değil anlamak gerçekten zor. Siz nasıl bir yol izlediniz?

Cansel
26 Nisan 2024 13:34
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ'tan Haksız Fatura Şoku: Boş Eve 25.371 TL!

09 Aralık 2024 07:22
İGDAŞ'tan Haksız Fatura Şoku: Boş Eve 25.371 TL!
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
20 Aralık 2023 11:01