Gonca sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ Kaçak Kullanım İftirası

Gonca
26 Eylül 2023 22:25

İGDAŞ Nisan 2022 de doğalgaz saatini değiştirdi. Değişimi yapana yetkili saatlerin belli periyotlarda değiştiğini söyleyip başka herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı. Aradan geçen zamanda da herhangi bir bilgilendir me yapılmadı. Bu ay değişim yapılan saatte oynama olduğunu iddia edip 8816 kaçak kullanım bedeli altında fatura göndermişler. Kesinlikle bunu kabul etmiyorum, ben kışın doğal gaz sobası yakıp bir odada ısınmaya çalışırken, üç kuruş için yorgan battaniye altında geçirirken İGDAŞ gelmiş bana kaçak kullanıyorsun diyor. Kaçak kullanan mahalle sakinlerinin ismini gelsin ben vereyim onlara. Ben kesinlikle bu faturayı da yapılan iftirayı da kabul etmiyorum. Her yere şikayet edeceğim mahkemeye de başvuracağım. İki kuruş emekli maaşıyla geçinmeye çalışan insanlara bu şekilde iftira edemezsiniz.

Gonca
27 Eylül 2023 15:07

Bugün arayıp mühür sökülmüş diyorlar. Ben saate en ufak bir müdahalede bulunmadım, bulundurtmadım. Nereden bileyim sökerken taşırken ya da incelerken mührü kırıp kaybetmediklerini. Fatura iptali istiyorum

Gülten

Aynısını bugünde bana yaptılar halledebildiniz?

Eren sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 15:16

Cengizhan
06 Eylül 2023 13:46
Sabahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sabahattin
02 Şubat 2024 09:49