Ziya sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ'tan Haksız Fatura Şoku: Boş Eve 25.371 TL!

İGDAŞ'tan Haksız Fatura Şoku: Boş Eve 25.371 TL!
09 Aralık 2024 07:22

İGDAŞ Genel Müdürlüğü haksız kesilen fatura. Sn. Z*** ö*****, 5001******99 numaralı sözleşme hesabınıza ait 23.12.2024 son ödeme tarihli 25.371,00 TL tutarında faturanız oluşturulmuştur. İGDAŞ'ı aradım direk bana dedikleri gerekçeleri faturalarınız çok az çıkıyor. Siz dogalgaz kullanmıyor musunuz? Saatiniz incelemeye alınmış. Bende dedim ki gaz kullanmıyorum ki evde olmuyorum genelde ev boş. Ve1 sene önce kaçak kullanılmış denildi. 4 senedir aynı yerde oturuyorum en yüksek faturam 150 TL yi geçmemiştir. Oda eve gelirsek kullanırsak. Boş olan eve nasıl bu kadar fatura kesilir ya da kaçak kullanma denilebilir. Akıl mantık alır gibi değil. Ayrıca sayacın değiştiğini aradığım görevliden öğreniyorum. Daha önceki faturalarım belli hepsi görünüyor. Madem saat değişmiş değişimden sonraki verilerde belli nasıl kaçak kullanım oluyor. Bu peki. İGDAŞ yetkililerinden gelip evi incelemelerini rica ediyorum. Baksınlar bakalım evde kim yaşıyor ve ne mantıkla bu fatura kesiliyor. Daha yeni faturayı gördüm. Tüm hukuki yollara başvuracağım. Aksi takdirde. İGDAŞ genel müdürlüğünün şahsıma yapmış olduğu bu ithamlar ve izahı olmayan bu haksız faturalandırmasını gerekli özveri ve ivedilikle çözmesini saygılarımla arz ederim.

10 Aralık 2024 04:56

İGDAŞ'tan 25.000 TL'lik doğalgaz faturası. Haftada bir kullandığım ev. Aylık faturalarım 100 TL'yi bile geçmezken tüketim değerleri ortadayken 25.000 TL'lik fatura nasıl oluyor anlamış değiliz. Aradığım yetkililer faturanız düşük olduğu için saatinizi değiştirdik dediler ve faturasını bize kestiler. Saat değişince tüketim değerleri neye dayanarak fatura edildi. Yine 100 yüze görüşmemde bana dediler ki biz istediğimiz zaman saat değiştiririz ve bu sefer de saat mührü yokmuş dediler. Bizden habersiz saat değişmiş ve aradaki tüketim değerleri nasıl hesaplandı da 25.000 terlik fatura çıktı bütün İSKİ ve doğal gaz dokümanlarını çıkarıp hukuki yollara başvuracağım ekte de de paylaşıyorum buradan İGDAŞ yetkililerine sesleniyorum bu haksız faturalandırmayı iptal edin. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Ziya
Ziya
27 Aralık 2024 01:36

Henüz netice almış değiliz. Yazlıklar olsun

Haksız Faturaya İtiraz: Kaçak Kullanım Suçlaması

Cengiz
21 Aralık 2024 20:35
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
20 Aralık 2023 11:01
igdas-haksiz-yere-kacak-kullanim-faturasi-kesiyor-1.pdf

Kullanılmayan Ev İçin Yüksek Doğalgaz Faturası Şaşkınlığı

09 Mayıs 2025 10:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ Kaçak Usulsüz Kullanım Cezası İtiraz

01 Aralık 2023 22:55