Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Faturasında Anlam Veremediğim Yüksek Borç

Doğalgaz Faturasında Anlam Veremediğim Yüksek Borç
08 Ekim 2024 19:05

Merhaba İGDAŞ faturasında bugün doğalgazı kullanmadığım takdirde bana 762 TL borç geldi. Normalde gününde ödüyorum ve bu kadar doğalgaz yaktığımız zaman geliyordu. Yeni taşındım bu eve 8 ay oldu daha. Sadece sıcak su kullanıyorum. 1 ay da bu kadar gelmesi mümkün değil 7 aydır böyle bir para hiç ödemedim. Oturduğum yerde geçenlerde doğalgaz çalışması vardı gaz kaçağı olduğu için kesilmişti
Şubat ayında taşındım Mart ayında saatini değiştirdiler. Bununla da kaynaklı oluna bilir ama bayağı zaman geçti üstünden. İGDAŞ'ı aradım müşteri hizmetleri F***** bey ile görüştüm kendisi dogalgaz faturası kime aitse onunla bu konuyu görüşebileceğini söyledi. Sahibi babam'dir. Tam açıklama bana yapılmadı maalesef. İlgilenmek adına sayacın üzerindeki 5 rakamı istedi. verdim. Doğrudur bir sıkıntı yoktur. Faturanızda dedi ve kapattı. Fakat bir de faturamda cari hesap borcu diye bir şey var bunu da anlamadım. Yani bu ay hem en son yazdığım var faturada hem de faturam kabarık. Nedenini öğrenmek istiyorum ve bu miktarı kabul etmiyorum. Bir açıklama bekliyorum. Yapılamazsa ise ilgili birimlerinize yazacağım

profile profile

Oğuz
Oğuz

O zaman taşınırken saati söküp götürelim. Ne saçma bir şey bu. Herkes bir şey yerleştiriyor olan halka oluyor

Suat
Suat

Kardeşim doğalgaz saatini şirket sizin adınıza alır ve takar. Cari hesap borcu şirkete olan saat borcunuzdur. Yani bir yanlışlık yok...

Çağla

Ev sahibiysen yok kiracıdan alamaz

Mahinur sonuçtan hiç memnun değil

Mahinur
29 Aralık 2023 11:07
İGDAŞ Arızalı Sayaç Değiştirilmediği İçin Gelen Fahiş Fatura
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ Doğalgaz Faturasında Şok Artış Ve Yanlış Hesaplama

Nurbanu
28 Aralık 2024 14:31
Sevdenur sonuçtan hiç memnun değil

Sevdenur
12 Temmuz 2023 18:41