İdo Arabadan İnememe Problemi

Seda
01 Ocak 2024 12:07

01.01.2024 tarihinde 11.45'te Yalova-Yenikapı feribotuna bindik. Görevlilerin arabayı yerleştirdiği yerin sol kısmından inmek mümkün değil. Sağdaki araçla da çok yakındık. Kapı açıldığında çarpıyor. Sorunu zar zor arabadan inebildikten sonra görevlilere söylediğimizde yapacak bir şey olmadığını, artık arabaların çok büyük olduğunu, daha önce söylememiz gerektiğini, arabadan önce inmemiz gerektiğini söylediler. Peki indiysek nasıl bineceğiz sorusuna cevap yok? Yani altı üstü yandaki arabayı biraz sağa doğru manevra yaptıracaklar ve biz de arabadan inebileceğiz. Bu kadar basit bir şey için ısrarla bizimle tartıştılar. "daha önce bindiniz mi" "tüm arabalar bu şekilde". Böyle yolcu mağdur edilmez. Tabi ki bir hata olabilir ama hatanın giderilmesi için iki yolcunun kavga etmesini izlemek yerine iki dakika sorunu çözebilirlerdi. Arabada yaşlı, kilolu ve hasta birisi olabilir. Bu ilgisizlik ve sorun yönetememeden şikayetçiyim. Ayrıca yolcuya tavır aşırı saygısızca.

08 Ocak 2024 14:34 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Asli sonuçtan hiç memnun değil

Asli
05 Mayıs 2024 23:52
İdo Fazla Bilet Parası Alması
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
12 Temmuz 2023 11:50
Evren sonuçtan hiç memnun değil

İdo Yalova İskelesinde Üzerime Yürüyen Güvenlik Görevlisi

Evren