Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İdefix Troy Kartı Kabul Etmiyor!

24 Şubat 2024 18:03

İdefix internet sitesinden kitap almak istediğimde ne yazık ki Troy kart ile alışveriş yapılmasına sistemin izin vermediğini öğrendim. Böyle bir dönemde master ve Visa gibi sistemlere boykot uygulanması gerekirken, kendi kart sistemimize boykot uygulanması çok acı!

24 Şubat 2024 18:12 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

25 Şubat 2024 08:14

Aylardır siyonist itrail mazlumlara soykırım uyguluyor, aylardır insanlar Troy karta geçip siyonizme para kazandırmamak için uğraşıyor ve siz Troy kart ile alışverişe izin vermiyorsunuz! Yazıklar olsun size! Siyonist yahudinin uşaklığını eden kim varsa hepsi boykot edilmeli bence. En başta da idefix! 100 liraya yakın daha fazla ödeyip başka siteden aldım. Sizden de üyeliğimi sileceğim inşallah. Rabbil Alemin layığınızı vere!

27 Şubat 2024 13:32

İletişime geçen, konu ile ilgili geri dönüş yapan kimse yok!

28 Şubat 2024 11:49

Sayın Mustafa Uğur M., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

28 Şubat 2024 11:57

Tarafıma detaylı bilgi aktarılmadı. Bu yazılan ne yazık ki yalandır. Bilmediğim bir numara aradı, arayan kişi İdefix'ten aradığını iddia etti ve benden kredi kartımın ilk 6 hanesini istedi, versem devamında ne diyecekti bilmiyorum ancak kredi kartı bilgilerimi size neden vereyim? Birincisi kredi kartının ilk 6 hanesiyle olacak iş değil. Kartımın tüm bilgilerini yazıp alışverişi tamamla dediğimde zaten SMS ekranında donup hata veriyor sisteminiz. Troy kart ile alışveriş yapılamayacağını da zaten müşteri hizmetleriniz bizzat bana söyledi. Arayıp da benim kredi kartı bilgilerimi istemek nasıl bir saçmalıksa, "kredi kartı bilgilerinizi vermiyorsanız bu konuda ilgili birime bir şey iletemeyeceğim bu nedenle şikayet kaydınız kapatılacaktır" demek de aynı ölçüde bir saçmalıktır. Bunca saçmalığın yanında en korkunç olanı ise "arandı ve bilgi verildi" yalanı ile olayın üstünü kapatmaya çalışmanızdır. Filistin'de soykırım başlayalı aylar oldu. İnsanlar akın akın Troy karta geçiyor. Ancak siz insanları siyonist altyapıyı kullanmaya zorluyorsunuz! Yazıklar olsun. 100 lira fazla verdim başka siteden aldım! İdefix de kesinlikle boykot listesine alınmalı.

Havva
14 Aralık 2024 20:50