14 Eylül 2024 21:112.696

Evlenmeden önce yatak aldık. Marka maalesef İdaş'tı. Yatak geldikten sonra nikah düğün derken bir süre yatmadım. Yattıktan 2 gün sonra belim ağrımaya ve uykumun ortasında bel ağrısı ile uyanmaya başladım. Aynı şikayetler eşimde de olmaya başladı sonrasında yatağı beğenmediğimizi ve değişim talep ettiğimizi mağazaya belirttik. Onlar merkezden değişim talep etmelisiniz deyip bizi 2 gün oyaladılar. Sonrasında bize WhatsApp numarası verip bununla iletişime geçin dediler. Yatağı aldıktan 24 gün sonra WhatsApp'tan ve mail'den yatak değişimi-iade talebimi ilettim. Ben talebim alındı sanıyorken 10 gün sonra WhatsApp'dan bana link atarak buradan değişim talebi yapabilirsiniz dediler. Link başvurusu yaptım ancak 30 günü geçtiniz diyerek talebimi reddettiler. 20 bin lira para verdik yazıktır İnsanlar böyle oyalayarak paralarını zimmete almak hoş değil. Yatak o kadar kötü ki yatmıyoruz misafir bile ağırlamıyoruz üzerinde yazıklar olsun.

18 Eylül 2024 16:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle İdaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmış olup detay bilgilerin alınması için Müşteri Hizmetleri Birimimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Türkiye’nin her yerinden Çağrı Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, İdaş Müşteri Hizmetleri Birimi

20 Eylül 2024 16:34

Ne aradınız ne de talebimi tekrar değerlendirdiniz buraya reklam verir gibi sayfa yüklemekle mağduriyet giderilmiyor.

24 Eylül 2024 09:18

%25lik kesinti ile değişimi bile kabul ettim

Yorumlar(21)

Harun
Harun
1 Aralık 2024 02:15

Bugün gitmiştim düşünüyordum almayı ama buradaki şikayet yorumlara bakılırsa almamak en iyisi herhalde

Ahmet
Ahmet
28 Kasım 2024 23:33

Mevcut yatağım İdaş ve 15 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. Buna güvenerek yeni yatağımı da daha geniş olarak yarın sipariş verecektim ancak son kez sikayetvar'daki yorumlara bakmak istedim. Müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri gerçekten çok kötüymüş. Başka bir markada sa beğendiğim model vardı artık onu alacağım. Bir firma kendini nasıl bitirir en büyük örneği...

Sinem
Sinem
23 Eylül 2024 21:44

Ben de aldığım yatağı iade etmek istemiştim uğraştım ama olmadı burayı okuduğumda benim gibi bir çok insanın mağdur olduğunu gördüm. Keşke daha önce buraları okusaydım.

23 Eylül 2024 14:39

Ben de daha önce yazmıştım müşteri hizmetleri ile problemimi çözemediğimi maalesef zimmete para geçirir gibi malı verip parasını alıp bir daha kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile ilgilenmediler

Asu
Asu
23 Eylül 2024 11:00

Hayatta en önemli şeylerden biri iyi uyku almak dinlenerek uyanmakken bu hakkımızı elimizden alan bu firmayı önermiyorum

Süleyman
Süleyman
22 Eylül 2024 10:51

Çok sanmıyorum ama umarım yardımcı olurlar. Genelde ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Selma
Selma
20 Eylül 2024 16:29

İdaş satış mağazaları bu durumu bize de yaptı biz çözemedik umarım siz çözersiniz

Aydin
Aydin
19 Eylül 2024 19:56

Benim tanıdığım İdaş'tan yatak alıp memnun olmayan arkadaşlarım vardı onlar da değişim iade kısmında sıkıntı yaşadılar, ne yazık ki bu şekilde mağduriyetler çok fazla.

19 Eylül 2024 19:55

Daha bugün arayıp İdaş müşteri hizmetleri konuştum beni mağazaya yönlendirdi kimin ne çözdüğü belli değil

19 Eylül 2024 19:53

İdaş pişmanlıktır

18 Eylül 2024 18:43

30 gün içinde iade garantisi diye kampanya yapıp satış yapıyorlar iade etmek isteyince kırk takla atıyorlar iade almamak için oyalayıp duruyorlar sonra da iade süresi doldu diyorlar hepsi aynı

Şenol
Şenol
18 Eylül 2024 18:11

Benim kayınçom almıştım bu yataktan, bayağı sıkıtı yaşadı, dedim hatta dava açalım, bakalım değişim olmazsa Tüketici Mahkemesi'ne dava açacağız, satana kadar her şey yaparlar, sıkıntı cıkınca yüzüne bakmazlar, ayıptır gerçekten ayıp, umarım en kısa sürede halledersiniz.

Ceren
Ceren
18 Eylül 2024 17:06

Maalesef insanlar parayı onlar kadar kolay kazanmadığı için emeğin üzerine yatmak kolay. Absürt rakamlarla kötü ürünler satmak ticaret ahlakına uygun değil. Ya yeni yatakla ya da ücretle iade yapmaları gerekir. Birçok kişiden benzer şeyler duyuyoruz

Özlem
Özlem
18 Eylül 2024 17:03

Etik dışı davranmışlar gerçekten. Yaşattıkları bu mağduriyeti gidermeleri gerekir.

Raşit
Raşit
18 Eylül 2024 13:41

Söylediklerinizin arkasında durmalisiniz. Bende yeni yatak almak için şikayet vara baktım. Ama bu yorumlardan sonra vazgeçtim. Umarım telafi ederler.

E. Dlby
E. Dlby
18 Eylül 2024 12:32

Evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve alacağımız her ürüne mağazalara giderek veya sitelerden bilgi edinerek bakıyoruz. Bu markadan da vazgeçme sebebimizde bu tarz yorumlar olacağını düşünmezdik

Çağatay
Çağatay
18 Eylül 2024 11:50

Benzer durumu ben de yaşadım, müşteri hizmetleri oyalamaktan başka bir şey yapmıyor

Temel
Temel
18 Eylül 2024 10:30

Satarken değişiriz beğenmezseniz deyip sonrasında beğenmeyince değişim için 40 çeşit bahane üretiyorlar maalesef müşteri memnuniyeti çok düşük

18 Eylül 2024 09:31

Biz de aynı şekilde bayi den yatak aldık, daha bir ay olmadan başvurduk ancak bayi genel merkez ile genel merkez de bayi ile çözmemiz gerektiğini söyleyerek bizi oyaladılar, halbuki 1 ay içerisinde değişim iade kampanyaları mevcut olduğunu söyleyerek satış yapıyorlar, kaç ay oldu hala bir dönüş yok ürünlerinin arkasında durmuyorlar, koca yatak evde kaldı kullanılmıyor başka birine bile veremedik çünkü üzerinde yatılacak gibi değil, bir daha asla tercih edilmeyecek bir marka

Serkan
Serkan
18 Eylül 2024 09:17

Kullanıcı memnuniyetsizliği gerçekten hat safhada üzücü sorununuz çözülmez ama başkaları sorun yaşamaz umarım

İdaş Yatak Değişiminde Sorun Yaşıyoruz!

Büşra
Büşra
19 Aralık 2024 20:413.489

08.10.2024 tarihinde İdaş tan 180*200 baza başlık ve yatak aldık. Başlık özel ölçü olduğu için İdaş'ın fabrikasında yapı...

İdaş Yatak Değişiminde Sorun Yaşıyoruz!

Teslimat Ve Ürün Kalitesinde Hayal Kırıklığı: İdaş Yatak Deneyimi!

20 Mart 2025 11:44962

İdaş'tan aldığımız yatak 1 hafta içinde teslim edilecek denildi, ancak 15 gün sonra geldi. Bunu geçtim, yatağa paketin b...

Teslimat Ve Ürün Kalitesinde Hayal Kırıklığı: İdaş Yatak Deneyimi!

İdaş Yatakta Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

3 Haziran 2025 16:281.652

İdaş markalı yatağımızı aldığımız ilk günder beridir ses çıkarıyor. Bize kusurlu ürün gönderildi. Değişim için kayıt olu...

1 Destek

Ömer
Ceylan AVM İdaş'tan Aldığım Başlık

Ceylan AVM İdaş'tanAldığım Başlık

Erdoğan
İdaş Ürün İadesi Almıyor!

İdaş Ürün İadesiAlmıyor!

Oğuz