İdaş Multirelax Yatak Sorunu

05 Eylül 2023 17:52

İdaş Multirelax yatak aldım kızıma. Birkaç ayı geçmeden üst kısmı iyi yapıştırılmamasından kaynaklı toplanmaya başladı. Sağ olsunlar yerine geçici aynı yataktan bir tane getirip bizdekini onarıma aldılar.

Ancak yerine getirilen sıfır yatak ile bize satılan yatak arasında çok ciddi gözle görülür bir destekleme farkı vardı. Yatak, önceki gibi üstündeyken karyola dibine dek çökmüyordu. Onarılan yatağımız geri getirildiğinde iki yatak arasında aynı marka aynı ebat nasıl böyle bir fark olduğunu sorduğumda bana tutarsız açıklamalar yaptılar.

Şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ulaşamıyorum. 1 yıl önce aldığım ve karyola dibine dek bası alan bir yatakla aynı marka diğer bir yatak arasında nasıl böyle bir fark olabilir.

Ben yatağımın acilen değiştirilmesini talep ediyorum. Zaten showroomda denediğimizde de yatak daha sertti, eve gelen ürünün üzerinde aynı marka yazıyor ama kalite aynı değil. Beylikdüzü showroomunun deposunda kalmış bir ürünü bize yolladıkları açık. Lütfen İdaş tercih ettiğimize pişman etmeyin.

05 Eylül 2023 18:02 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle İDAŞ’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmış olup detay bilgilerin alınması için Müşteri Hizmetleri Birimimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, İDAŞ Müşteri Hizmetleri Birimi

22 Eylül 2023 13:31

Hiçbir gelişme yok, yine telefonlar açılmıyor ve şikayetimi bildirmeme rağmen oralı bile değiller

Semiha
20 Mart 2025 13:32
Aliberk sonuçtan çok memnun

Aliberk
04 Mart 2025 17:48
"Genel merkez müşteri sorumlusu Gonca hanım konu ile ilgili çözüm sağladı. Kendisine teşekkür ederim"
İdaş Yatakta Kronik Çökme Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Aykut
13 Ağustos 2023 20:34
Revialle sonuçtan hiç memnun değil

Revialle
11 Eylül 2024 12:34
İdaş Yanıltıcı Yatak Değişim Politikası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
15 Kasım 2024 09:52