Hyundai Tucson Far Sorunu Ve Turbo Değişimi Hüsranı

Hyundai Tucson Far Sorunu Ve Turbo Değişimi Hüsranı
19 Aralık 2023 13:205.462

Hyundai 2020Tucson sağ far buğu yapıyor. Elmas otomotiv önce imalat hatası dedi. Farı değiştirdi. Değiştirdiği far 3ay sonra beyaz iz oldu. Zımpara yapmışsınız dedi, niye zımpara yapayım dedim, siz yapmadıysanız başkası yapmıştır dedi. Sözde zımparalanmış farı kendilerince düzelttiler. Sonra ilk yağmurda yine aynı far buğu yaptı. Bu seferde kullanıcı hatası dediler. Aynı far önce üretim, sonra zımpara şimdi de kullanıcı hatası oldu. Bu arada 50bin km'de turbo değişiyor.
Konu en son Kore'ye kadar gidecek.

19 Ocak 2024 00:44

Hyundai Tucson Farda yine yeniden buğu var. Hyundai Tucson far buğu yapmaya devam ediyor. 2 kere Elmas otomotiv servise gitti güya yapıldı ve bir damla yağmur ve aynı farda aynı yerde buğu. Fardaki buğu problemini çözemeyen servis. Bir fardaki buğu niye giderilemez teknik sorunlara neden olursa kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacaklar

19 Aralık 2023 13:39 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Öncelikle Hyundai tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Bölümümüzden bir Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, teşekkür, belge ve çözüm taleplerinizi öncelikle Hyundai Plazalarda görev yapan Müşteri İlişkileri Yöneticileri kanalıyla hizmet aldığınız Hyundai Yetkili Satıcısı ve Servisine iletebilirsiniz. Görüş ve taleplerinizi Hyundai Genel Müdürlüğü ile de paylaşmak isterseniz hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında müşteri ilişkileri uzmanlarımıza ulaşabilir; mesai saatleri dışında ve hafta sonları danışma hattımıza sesli mesaj bırakabilirsiniz. Sesli mesajlarınız için takip eden ilk iş günü sizinle irtibata geçilecektir. Müşteri İlişkileri Bölümüne internet sitemizdeki “Bize Ulaşın” Menüsü altında yer alan İletişim Formu ile de ulaşabilirsiniz Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Hyundai Müşteri İlişkileri

Aslıhan
23 Aralık 2023 10:01

Sağ ön farda buğu olmasının nedeni: Farın arkasında rutubet emen mekanizmada arıza varmış. Nedense Mayıs 2023te fark edilmiyor, sonra kullanıcı hatası deniyor. Sonra mekanizmanın bozukluğu fark ediliyor. Bu arada aynanın önünden su geldi. Onunda nedeni oradaki conta da sorun varmış. Ve Perşembe günü arabayı verdik Salı günü belki alacağız. Tamamen üretim hatasından kaynaklanan servis süresince bize servis aracı vermeleri gerekirken teklif bile edilmedi.

Aslıhan
26 Aralık 2023 14:03

Güncelleme: 3 senelik arabada sağ ön farda nem emici mekanizma değişecek kadar bozulabilir? Elmas oto bunu ilk değişimde nasıl görmez? Orijinal farı değiştirip başka far takıp sonrada far zımparalanmış deyip fardaki zımparayı temizlemek için çizik içinde bırakılıyor sonrada kullanıcı hatası deniyor. Bir fardaki fabrika hatası çözülememesini kimse açıklamıyor

19 Ocak 2025 20:264.058

2022 model Hyundai Elantra aracımın aldığım günden bugüne farları buğu yapmakta olup, sağ farı 2024 yılında değiştirdile...

1 Destek

Hyundai Pişmanlığı, Ayıplı Mal.

7 Ağustos 2023 00:089.727

Mayıs 2023 tarihinde, Hyundai Tucson marka araç aldım. Araç henüz 2500 km iken eksoz sisteminizi kontrol edin arızası ve...

4 Yorum

Tümünü Gör
Hyundai Motor İlgisiz, Saygısız Personel

Hyundai Motorİlgisiz, Saygısız Personel

Yavuz
Hyundai Motor Garanti Dışı Dikiz Aynası

Hyundai MotorGaranti Dışı Dikiz Aynası

İlker
Hyundai Accent Blue Arızası Nedir?

Hyundai AccentBlue Arızası Nedir?

Abdullah
Hyundai Bayon Klima Ve Bagaj Sesi Sorunu