Hyundai Bayi Sorunlu Sıfır Aracı Satıyor Ve Düzeltemiyor

19 Ağustos 2024 17:2912.817

Tam 3 ay önce bayiden sıfır (sorunlu) bir Hyundai araç satın aldım. Aracı aldığımdan beri sıfır araçta olan sorunlar
- Trim sesleri
- Debriyaja bastıkça gelen gıcırtı sesleri ve çıt çıt diye bir ses
- Frene basınca balatalardan gelen farklı sesler
- Araç kalkışlarında kavrama noktasında çıkan değişik sesler

Aracı aldığımdan beri bu seslerin giderilmesi için uğraşıyorum. 3 aydır servisten çıkamıyorum. 15 kere falan gidip-geldim servise araç toplam neredeyse 1 ayını serviste geçirdi. Arabayı kendime değil servise almışım resmen. Toplam 3 farklı servise gösterdim ama hiç biri sorunlarımı bir türlü çözemedi. İstikrar olması açısından artık tek servise gidip geliyorum sürekli. Sunroof düğmesindeki trim sesi giderilmişti şimdi tekrar ses yapmaya başladı. Debriyajı kaç kere yağladıklarını, yayını değiştiklerini hatırlamıyorum ama sesler bir türlü düzelmedi. Frenleme ve kalkıştaki ses balatalara zarar vermiş çünkü gereğinden fazla sıkıyormuş, hatta servise bırakmadan iki gün önce frenlerim tutmadı kaza atlattım çok şükür ucuz yırttım. Bu sebeple balatalar değişti sesler daha da şiddetlenmeye başladı. Bu balatada zarar görüyor şu an muhtemelen. Arabaya binen kalkışlarda ve frene basınca çıkan seslerden korkuyor kullanma diyor

Aracı şehir dışından aldım bu yüzden izin almıştım zaten, şimdi de sürekli servise gitmek için izin alıyorum. Şirketten izin istemekten çekinir hale geldim. Siz patron olsanız, çalışanınız sıfır araç almak için izin isteyip üstüne bir de sürekli servise gidip gelmek için izin istese ne düşünürsünüz nasıl davranırsınız? Hyundai yüzünden işimden kovulmaktan korkuyorum. 1.500.000₺ verip sıfır araç alıyorum ama işime otobüsle gitmek zorunda kalıyorum. Çünkü aracım sürekli serviste ve ikame araçta verilmiyor. Daha aracın borçları bitmedi kovulsam parasını da ödeyemeyeceğim

2008 ve 2015 model araçlara bindim bundan önce 150.000km üstündeydi ikisi de senede bir yağ değişimine gider bakım yaptırırdım. Ne servis bilirdim ne sanayi taki Hyundai'den sıfır araç alana kadar. Keşke satmasaydım eski aracımı da kapıda bildiğim güvendiğim istediğim zaman binip kullanabileceğim bir aracım olduğunu bilirdim

Bugün yine her zamanki gibi servise bıraktım aracı 3 aydır çözülemeyen debriyaj ve balata sorunları yüzünden. Ne kadar kalacağı hakkında bir bilgi verilmedi, ikame araçta yok ben yine otobüslerde devam. Bir buçuk milyon para verip araba almışım ama arabamı göremiyorum. Ben artık servise gitmek, tamirle uğraşmak istemiyorum sıfır araç ile değişim istiyorum

19 Ağustos 2024 17:43 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Öncelikle Hyundai tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Bölümümüzden bir Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, teşekkür, belge ve çözüm taleplerinizi öncelikle Hyundai Plazalarda görev yapan Müşteri İlişkileri Yöneticileri kanalıyla hizmet aldığınız Hyundai Yetkili Satıcısı ve Servisine iletebilirsiniz. Görüş ve taleplerinizi Hyundai Genel Müdürlüğü ile de paylaşmak isterseniz hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında müşteri ilişkileri uzmanlarımıza ulaşabilir; mesai saatleri dışında ve hafta sonları danışma hattımıza sesli mesaj bırakabilirsiniz. Sesli mesajlarınız için takip eden ilk iş günü sizinle irtibata geçilecektir. Müşteri İlişkileri Bölümüne internet sitemizdeki “Bize Ulaşın” Menüsü altında yer alan İletişim Formu ile de ulaşabilirsiniz Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Hyundai Müşteri İlişkileri

20 Ağustos 2024 15:41

İletişime geçmediler ben aradım yardımcı olmuyorlar akşam işim var yarın işim var cuma günü işim var farklı farklı yerlerde otobüslerle taksilerle uğraşıyorum eksi aracım olsa her yere giderdim. Ne araçtaki sorunlar çözülebiliyor ne de ikame araç veriliyor. Bu aracı benden alıp yenisiyle değişin artık lütfen.

24 Ağustos 2024 09:14

Bir hafta daha bitti aracım hala serviste sorun çözülmüyor araç yenisiyle değişmiyor, karşıda 3 farklı yere uğramam lazım bugün ikame araçta verilmiyor almaz olaydım

26 Ağustos 2024 16:39

Yeni bir haftaya daha arabasız girdim. Araçtaki sorunun sebebi bulunmuyor, aracımı ne zaman teslim edecekleri belli değil, ikame araç verilmiyor, araç yenisiyle değiştirilmiyor.

29 Ağustos 2024 16:33

Servisi aradım torsiyonu değiştireceğiz diyorlar sıfır aracın torsiyonu mu değişir şaka gibi arabanın oynanmadık yeri kalmadı, 10 gün önce buraya yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir yazmışlar, arayan soran yok hala bu kadar umursamaz bir marka daha yoktur.

17 Eylül 2024 18:35

Şaka gibiler hala arayan soran yok üstüne bir de bugün debriyajı değiştirmek için servise gittim. İki saat yıkama için bekledim. Yıkamadan çıkarken aracı çöp kovasına vurmuşlar lokal boya yapalım diyorlar. Hem sorunum çözülmedi hem her zamanki gibi bütün vaktim serviste geçti hem de aracımın boyası kalkmış oldu yazıklar olsun koskoca marka sorunlu araç satıp bu kadar uğraştırıyor

Mahmut
Mahmut
9 Şubat 2025 01:11

Sorununuz için geçiş olsun, umarım halledilmiştir. Aracınız hangi motora şanzıman kombinasyonuna sahip?

Neslihan
Neslihan
Benzer Şikayeti Var
23 Ağustos 2024 01:26

Geçmiş olsun sıfır 2024 bayon mart26 aldım temmuz 6 sindan beri uğraşıyorum Umarım sorununuz çözülür. Ben çözümleyemedim. Kanun yolunda devam ediyorum;((

Yeni Aldığım Aracın Sorunları Ve Bayiinin İlgisizliği

Rojda
10 Ekim 2024 23:288.997

2023 Kasım ayının sonunda Nev Hyundai bayisinden i20 araç aldım. Aracı teslim almaya gittiğimde araç içindeki tüm poşet ...

Hyundai İ 20 Amortisör Sorunu

Emre
26 Mart 2024 18:557.528

Hyundai i20 amortisör sorunu Aracım 2021 yılı Haziran ayında çıkış yapmış ve 35.000 km'de. Araç ön amortisörlerde gıcırt...

Hyundai Assan Sıfır Araç İçin 3 Defa Şanzıman Tamiri

Esat
1 Ekim 2024 15:2326.630

Hyundai Assan müşteri danışma hattından yapılan tek dönüşün "Şanzımanınızdaki sorun giderilmiş, başka da sorun yokmuş. B...

4 Destek

Tümünü Gör
Hyundai Accent Blue Arızası Nedir?

Hyundai Accent BlueArızası Nedir?

Abdullah
Hyundai Bayon Klima Ve Bagaj Sesi Sorunu