Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 14:51

24 Şubat 2023 tarihinde bayiiden sıfır araç olarak teslim almış olduğumuz 2022 model Hyundai Tucson Elite Plus 4x4 aracımız ilk günden motor ve egzoz arıza uyarısı vermiştir. Ertesi gün bayiiye götürülmüş ve yazılımsal problem olacağı söylenip iyileştirme yapıldıktan sonra motorun açılması için sürüş yapılması tavsiye edilip araç teslim edilmiştir. Kısa bir süre sonra sürüş esnasında yine aynı uyarıları vermiştir. Ki bu uyarılar olduğunda araç devir almamaktadır ve aracı kazaya dahi sürükleyebilir. Bu sorun sonrası tekrar bayiiye başvurulmuştur ve bu sefer araç fabrika tarafından da incelenip egzoz emisyon parçasında hata olduğu tespit edilmiş ve bu parça değişmiştir. Bu olaylar üzerinden yaklaşık 7-8 ay geçti araç 15.870 km oldu ve dün şehirler arası seyahat ederken tekrar aynı hatayı verdi. Güvenle sürüş yapamayacak mıyız artık. Belli ki bu kronik bir problem ki diğer şikayetlerden de belli. İlk hatayı aldığımızda değişim talep ettik fakat yetkililer tarafında geçici bir çözüm bulununca sorun çözüldü diye dikkate alınmadı. Ama artık çeşitli iyileştirmeler ve tamir değişim ile çözülen bir sorun olmadığı kesinleşti. Hatalı olarak fabrika çıkışlı aracımızın değişimini talep ediyoruz. Bu 5. Hyundai aracımız ilk kez bu araçta böyle bir şey yaşıyoruz. Bizler aracımızla ailece Yurtiçi yurt dışı geziler yapmaktayız. Bu sorunun bize büyük kayıplar vermeden kökten çözülmesini talep ediyoruz.

profile profile profile
23 Ekim 2023 08:00 (Şikayetten 17 saat sonra)

Rıdvan
Rıdvan

Esra hanım merhaba sorun çözüldü

Esra
Esra

Merhaba, maalesef çözülmedi. Geçici çözüm sağlanıyor, servise gidiliyor servis aracı makineye bağlıyor öyle geçiyor. Hyundai Assan tarafından da bizim tarafımıza buradaki yanıt ve bir adet bilgi amaçlı telefon görüşmesi hariç sonuç odaklı bir görüşme sağlanmadı. Ailem geçtiğimiz hafta yurtdışındaydı ve aynı sorun oradayken başlarına geldi. Araç yarın tekrar servise götürülecek, eğer kesin bir çözüm sunulmazsa artık hukuki sürece başvurmak durumunda kalacağız çünkü biz bu sorunu aracı aldığımız ilk günden beri yaşıyoruz. Son 12 senedir üç farklı Hyundai araç sahibi olduk hiçbirinde bu araçta yaşadığımız kadar mağduriyet yaşamadık.

Mustafa sonuçtan çok memnun

Hyundai Tucson Fabrika Çıkışı Arızalı Ve Çözüm Üretilmiyor

07 Eylül 2023 14:01
"Geç te olsa arızamız giderildi. Çok çile çektik ama bayideki teknik sorumlu ve genel müdürlük müşteri temsilcisinin ciddi çabaları ile hem ikâme aracımızı aldık hem de aracımızın arızası giderildi. Umarım tekrar aynı sorunu yaşamayız. Teşekkürler."
Hyundai Tucson Fabrika Çıkışı Arızalı Ve Çözüm Üretilmiyor
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 14:26
Hyundai Assan Egzoz Sistemi Kontrol Edin
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Sıfır 2023 Model Tucson Dizel Aracım

10 Mayıs 2024 15:00