Ruhi sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ata Plaza Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Güven Kaybı

20 Ağustos 2024 22:07

2016 Hyundai Tucson Elite aracım var, bakımlarını serviste yaptırırım. 14.08.2024 tarihinde aracımı Hyundai ata/Ankara bakıma verdim. 1- bakıma gitmeden önce arandım, 5200 TL fiyat verdiler. Bakıma gittiğimde 5700 TL fiyat çıkardılar. İtirazım sonucunda 5300 TL'ye indirdiler. 2- araç bakımdayken arandım. Arka disk ve balata değişimi, ön balata değişimi için 18000 TL fiyat verdiler. Ön balataları önceki bakımda değiştirdim dedim. Azalmış dediler, ben de inandım, sonuçta can taşıyoruz. Değiştirin dedim. 3- bakımdan çıktıktan sonra aracın direksiyonundan bir ses gelmeye başladı ve beni şu an kuşkulandırıyor. 4- aracı servisten çıkardım. Araç gaz yemiyor. Ara ara pırıltı yapıyor. Bu doğrultuda; 1- fiyat politikanız neden değişiyor? Müdüre arandığımı, 5200 TL fiyat verdiler diyorum, kayıtlara bakın diyorum, telefon kayıt alınmıyor deniyor. Hani müşteri memnuniyeti için telefon kaydı ediliyordu? 2- değiştirdiğim balataları istedim, kendim arabadan anlamadığım halde ön balatayı (önceki bakımda değiştirdiğim) yeni balata ile karşılaştırdım, balata daha yarısı duruyor. Hani anlamam dedim, bilene balatayı gösterdim, 10-12 bin km gider dendi. Aracımızı servise veriyoruz, daha güvenli işimiz rahat binelim diye ama siz servise her gelen müşteriye parayı sokaktan toplamış muamelesi yapıyorsunuz. 3- ben Hyundai marka aracımı her servisten çıkardığımda, yeni sorunla karşılaşıyorum. Servise vermeden önce araçta bir şey yokken, direksiyondan tıkırtı geliyor. Liftte mi bir şey oldu bilinmez. Şimdi servise götürsem, bizde böyle bir şey yoktu denecek. Ya servis kontrolleri düzgün yapılmıyor ya da bakılmıyor. Ama bize bütün her şeyi kontrol ettik diyorlar. Mekanik kontrol yok. Yol testi yok. 3 sene f***, 11 sene t*** araca bindim, hep servise götürdüm. 14 sene boyunca bakımdan sonra sorun var diye gitmedim. Ama Hyundai her bakıma götürdüğümde, servisin yaptığı iş ve işçilikle sorun yaşadım. Daha önceki bakımda aracın döşemesine zarar verdiler, itiraz ettim kabul etmediler, kamera kayıtlarını istedim vermediler. İmkanım olsa, aracı hemen satar değiştiririm. Beklentimiz, aracımıza çoluğumuzu çocuğumuzu korkmadan bindirelim. Kandırılmayalım yeter. Balata olayında resmen haksız yere para alındı ve parça değiştirildi. Servise neden gidiyoruz, bakımına bir dünya para verip, ekstra arızalar dışında bir sene gönül rahatlığıyla binelim diye. Servise gittiğimde servisle alakalı başka problem çıkıyor. O yüzden Hyundai marka araç mı bundan sonra asla. Servisten sonra yine servisle uğraşmaktan sıkıldım.

21 Ağustos 2024 09:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn. R g, Yapmış olduğunuz yoruma istinaden sizinle iletişime geçmek istiyoruz./hyundaiataplaza/ Instagram-Facebook sosyal medya hesaplarımızdan DM yoluyla ya da bizimle iletişime geçerseniz çok seviniriz. Saygılarımızla.

Ruhi
Ruhi
21 Ağustos 2024 12:11

Şimdi Hyundai Genel Merkezi beni sorun yaşadığım servise yönlendiriyor. Ben işine güvenmediğim yere niye tekrardan gideyim dedim. Başka Hyundai servisine yönlendirin diyorum cevap bekliyorum. Ayrıca sadece birkaç sorun olmasına rağmen tek konuya yönelmişler, sanki diğer konularda sorun yokmuş gibi davranıyorlar.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 17:14
Hyundai Ata Plaza Ata Hyundai Plaza Pişmanlıktır
Seyithan sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 09:16
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ata Servisinde Randevu Ve Hizmet Sorunları Yaşadım

04 Eylül 2025 16:08
Cevat sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2025 23:16
"Ata Hyundai den tarafıma iletişime geçerek sorunun giderilmesi konusunda destek sağlayan Esen altınay hanımefendiye ve servis danışmanı Ziya fındıklıoglu' na çok teşekkür ederim. Ziya bey özellikle sorunun tespiti surecin ilerlemesi ve hatta onarım sonrası bile telefonla arayarak sorunun giderilip giderilmediği sordu kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Bu kadar kotu hizmetle ayrıldığım servisten bu kadar memnunda ayrılabilineceğini gösterdikleri için tekrar teşekkürler"
Hyundai Servisinde Çözülemeyen Sorunlar Ve Uzun Bekleme
Hyundai Servisinde Çözülemeyen Sorunlar Ve Uzun Bekleme