10 Eylül 2024 17:16

03.05.2024 tarihinde Media Markt üzerinden satın almış olduğum Huawei Watch GT4 41 mm saat yalnızca 3 ay sonra bir havuz yüzme antrenmanı sonrası arızalandı. Saat antrenmanda çalışır vaziyette iken antrenman sonrası kapandı ve bir daha açılmadı. Saatin teknik bilgilerinde 5 ATM su basıncına yani 50 metre dalış basıncına dayanıklı olduğu yazıyordu. Media Markt’a garanti dolayısı ile arıza için götürdüm ve 26.08.2024 tarihinde teslim ettim. 06.09.2024 tarihinde KVK üzerinden bir SMS ile sıvı teması kaynaklı arıza tespit edildiği ve bunun bir kullanıcı hatası olduğunu! Belirten bir SMS aldım. Saatin sıfır satış ücreti 6.500 TL iken tamir için 7.408 TL istendi. 5 ATM basınca dayanıklı saat havuzda sıvı teması nedeniyle arızalanıyor. Ve tamir ücreti isteniyor. Bu problemi Huawei ve Media Markt markasına yakışan şekilde çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

huawei-watch-gt4-sivi-temasi-kullanici-hatasiymis-4.pdf

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Huawei Saatim Defalarca Aynı Arızayı Veriyor, Ücret Talep Ediliyor

Erkan
19 Ağustos 2025 11:53
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch GT3 Pro Su Geçirmezlik Özelliğinin Çalışmaması.

Ömer
31 Mayıs 2024 15:34
Huawei Watch GT3 Pro Su Geçirmezlik Özelliğinin Çalışmaması.
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
15 Eylül 2025 10:44
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Dalış Sonrası Arızalanan Akıllı Saatimin Garanti Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum

Nagihan
17 Temmuz 2025 12:38
Dalış Sonrası Arızalanan Akıllı Saatimin Garanti Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum
dalis-sonrasi-arizalanan-akilli-saatimin-garanti-surecinde-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
dalis-sonrasi-arizalanan-akilli-saatimin-garanti-surecinde-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Su Geçirmezlik Vaadi Yerine Getirilmedi, Tamir Ücreti Neredeyse Sıfır Fiyatına Yakın

20 Ekim 2025 16:00
su-gecirmezlik-vaadi-yerine-getirilmedi-tamir-ucreti-neredeyse-sifir-fiyatina-yakin-1.jpg

Huawei Kategorileri