Ramazan
21 Kasım 2023 16:06

Media Markt'tan 04.09.2023 tarihinde anneme hediye olarak Huawei Nova 11 Pro telefon aldım. Aldıktan birkaç gün sonra annem, telefon hakkında şikayetlerde bulundu. Kamera ve ses ahizesinde problem vardı, en büyük problem ise dokunmatiğin çalışmamasıydı. Algılamada sorun yaşanıyordu. Bu durumu Media Markt'a bildirdik ve telefonu incelemeleri için oradaki temsilciye götürdük. Temsilci de telefonda sorun olduğunu kabul etti ve önce teknik servise gitmesi gerektiğini söyledi. Cihaz servise gönderildi ve servisten 'cihazda bir problem yok, genel bakım yapıldı' şeklinde geri dönüş aldım. İtiraz etmeme rağmen 'düzelmiştir' düşüncesiyle telefonu teslim aldık. Ancak bir gün sonra annem, telefonun dokunmatiğinin yine çalışmadığını söyledi. Biz de tekrar Media Markt'a gittik. Ürünü temsilcilerle denedik ve onlar da telefonda sorun olduğunu kabul ederek cihazı yeniden teknik servise gönderdiler. 21.11.2023 tarihinde ürün yine 'bir sıkıntı yok, genel bakım yapıldı' denilerek bana teslim edildi. Temsilciye şikayetçi olacağımı söylediğimde 'kaymakamlığa da yaz' dedi. Verdiğim paraya mı yanayım, bu tarz sorunlarla karşılaştığıma mı yanayım bilmiyorum. Durumun çözülmesi için buraya yazmak durumunda kaldım. Teşekkür ederim.

Merve
03 Kasım 2023 11:28

Caner
25 Kasım 2023 09:44
Huawei Ekran Sorunu Ve Media Markt
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
30 Mart 2024 22:14
Huawei Media Markt'ta Yaşanan Teknik Ve Servis Sorunları
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
17 Haziran 2023 19:23